tiistai 19. maaliskuuta 2013

Viides käynnistyspäivä edessä???

Nää bloggerin päivämäärät heittää härän pyllyä joissain postuksissa enkä saa nitä kännyllä vaihdettua oikeiksi. Tänään on siis 19.3 TI klo on puoli kuusi aamulls kun makaan jo käyrillä...monettakohan kertaa jo täällä oloaikana?? Laskut menny sekasin aikaa sitten. Eilen voin paljon paremmin edellisyön unien ansiosta ja sain MA aamuna kaksinkertaisesti cytoteciä sekä vielä kaksi 1/4 annosta päivän aikana. Supisteli säännöllisesti mutta ei mtn kivuliasta. Nyt viime yönä mulla on ollut jatkuvaa menkkajomotusta mahassa mutta thats it. Tänään oon päättänyt kysyä josko hommasta vois pitää päivän - parin tauon, ja kävisin kotona lataamassa akkujani. Voimat alkaa loppua eikä tässä käynnistämisessä tunnu olevan mtn järkeä kohta kun en jaksa edes synnyttää... Mutta tämäkin riippuu kuka on päivystävä lääkäri, sekin on vaihtunut joka päivä ja hoitolinjat sen mukaan myös! Alan tosiaan olla epätoivoinen ja on vaikea kuvitella sitä vauvaa, kun se tuntuu niin kaukaiselta. Takana on taas huonohkot yöunet kun tää sänky on mitä hirvein ja joka paikka on jo jumissa. Lisäksi näissä muoveissa hikoilee ku sika.. En vaan tiedä mitä ajatella enää.

13 kommenttia:

 1. Heitä ne muovit helvettiin, niin minäkin tein! Ja on kumma kun eivät saa lasta ulos! Toivottavasti ne RR-lääkkeet auttaa ja pääset kotilepoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs varmaan heittää. Mut oon alkanu jo haaveileen et pääsen vaan kotiin nukkumaan... synnyttäminen kiinnostaa siis ku kilo paskaa tällä hetkellä:( Ei ne näytä saavan sitå beibiä ulos. RR lääkkeet on auttaneet..

   Poista
 2. On se kumma että ne lääkärit ei ite oo ehdottanu että menisit kotiin lepäileen ! Ja sulla ei siis vieläkään oo menny lapsivedet? Kuulostaa aika laiskalta sakilta jos ne ei oo muuta kun syöttäny lääkkeitä sulle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oon ihmetelly itekki. Eikä lapsivedet ole tosiaan menny, muutenhan homma ois hyvässä vauhdissa jos ne ois menny.... musta tuntuu kans että laiskaa sakkia, eikä niitä kiinnosta mun vointi.

   Poista
  2. En mä ymmärrä miten sä oot ton ottanu noinkin rauhallisesti, ite oisin vastaavanlaisessa tilanteessa menettäny hermot jo moneen otteeseen ! Tekis varmasti ihmeitä jos pääsisit edes yhdeks yöks kotiin..itsehän en siis ole mikään tohtori, mut kai se kroppakin kieltäytyy jo koko hommasta kun on voimat niin vähissä. ei autokaan ilman bensaa kulje?
   Rupeet vähän hiillostaan niitä lääkäreitä, nii ehkä ne saa jotain aikasekskin.

   Poista
 3. Voimia!! Kyllä se sieltä pihalle saadaan :)

  VastaaPoista
 4. Valtavasti tsemppiä ja voimia, enpähän ollut tajunnut että noinkin voi käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään.. mutta mun elämä nyt tuntuu menevän aina vaikeimman kautta.

   Poista
 5. Just aamulla mietin, että oot varmaan jo saanut pikkuisen syliin....mutta EI! :/ On kyllä kumma juttu, että ei hommat etene siellä! Eiks joskus puhkaista kalvot jos vedet ei mene? Luulis kyllä että jotain muutakin voisi tehdä kuin vaan pumpata suhun lääkkeitä.... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalvoja ei voida puhkaista jos ei ole vähintään kahdelle sormelle auki ja kanavaa hävinnyt.

   Poista
  2. Ah, no niinpä tietysti....

   Poista
 6. onko oksitosiini tippaa kokeiltu? meniköhän nimi ihan väärin :D itsellä käynnistettiin synnytys sillä ja se toimi.....!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksitosiinitiputus on ns. paljon hellempi käynnistysvaihtoehto kun cytotec ja sen voimakkuutta voidaan säädellä nimenomaan sen vuoksi ku se annetaan i.v sti. Mun tapauksessa sitä on turha käyttää ku cytotec alotettu.

   Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)