maanantai 30. heinäkuuta 2012

Varhaisultra

Tänään oli siis se hermoja riipivä päivä kun käytiin varhaisultrassa. Mutta ONNEKSI käytiin! Päivittämisessä on kestänyt kun en ole saanut puhelinta toimimaan jotta se siirtäisi kuvat koneelle... Joten näpsäisin koneen webbikameralla kuvat ultra kuvista, laatu siis hiukan huono!

Hyviä uutisia siis saatiin, pikkuinen on 0,88 cm pää-perä mitaltaan eli melkein sentin ja vastaa tänään viikkoja 7+4. Eli päivällä mentiin taaksepäin. :-) Ruskuaispussi oli ok ja istukan aiheita oli myös kuulemma jo näkyvissä! Kolmen viikon päästä ruskuaispussi on hävinnyt ja napanuora ottaa täyden vallan. Raskaus sijaitsi siis oikeassa paikassa, sydän löi vauvalla ja kaikki oli hyvin kuten viikkoihin nähden pitääkin.

Saannen esitellä :


Siellä se vauveli on, niin mielettömältä kuin se tuntuukin. Ihan kuin unta!!!  Fiilikset on kyllä katossa! Samppa sai tihrustaa ultraus näytöltä myös pikkuisen sydämen sykettä mikä pamppaili siellä. <3

En voi uskoa tätä todeksi mutta tänään olen vain onnellinen. Vaikka on paha olo ja oksettaa ja nukuttaa ja ja ja.. mutta uskon että kaikki tämä kärsimys tulee olemaan sen arvoista!

10 kommenttia:

 1. Hienoa! Onnea hyvistä ultrakuulumisista :)

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvistä ultrakuulumisista! Itsekkin muistan sen hetken, kun kävin rv 8 varhaisultrassa ja ultraaja totesi raskauden olevan ihan oikeassa paikassa ja sykekin näkyi! <3 Aivan mahtava tunne <3

  VastaaPoista
 3. ihan mahtavaa! Onnea! Siellä se pikkuinen porskuttaa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että teidän ultra meni hyvin ja saitte kuviaki! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille onnitteluista. On kyllä huikeaa, mutta kyllä sitä silti pelkää koko ajan jaksaako pikkuinen kasvaa ja kehittyä. Sillä hetkellä olin kuitenkin todella autuaassa tilassa kun gyne sanoi kaiken olevan kuten pitääkin! :-))

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa!! Pidin kovasti peukkuja täällä, että kaikki ois hyvin <3 ja olihan ne. Varmasti helpotti hieman :)

  VastaaPoista
 7. Tasan 2 viikkoa ois minulla ensimmäiseen neuvolaan. Jahka ne sydänäänetkin siellä jo kuulisin <3 ja siitä viikko niin ensimmäiseen ultraan.

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)