tiistai 3. heinäkuuta 2012

Onnellisin tiistai ikinä.

Olen ehkä sanaton. (Tiedän, lupasin että viikonloppuna mutta mutta..!!:-D ) Tissit vaan on niin kosketusarat että hetken mielijohteesta tein sen, ihka ekan testin sitten pariin kuukauteen! Ja piti ihan herkistyä. Oon niin onnellinen. Kp 27/28 haamuplussa! Silmällä näkee kyllä todella selkeän viivan. Viikonloppuna sit clear bluen digitaalista kehiin!

Päiväpissistä tehty yk5 kp 27/28 testi! <3

13 kommenttia:

 1. Herranen aika!! Voi kuinka ihanaa!! <3 ihan parasta :)! Paljon onnea!! Milloin on laskettu aika??

  VastaaPoista
 2. Kiitti ihanat!!!<3

  Laskettu aika menkkojen mukaan 13.3.2013 ! Hurjaa kyllä edes ajatella vielä niin pitkälle, mutta pitihän se laskea! ;-) Sain kyllä ton haamuplussan melko "varhain" verraten siihen ekaan raskauteen, mutta täytyy nyt toivoa että tää nyt onkin täysin eri!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Onneksi olkoon ihan hirmu paljo! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, teitähän on jo useampi siellä ruudun takana! KIITOS.<3

  Tää jännitys ei kuitenkaan suinkaan lopu tähän kuten tiedätte. Vaan nyt alkaa se jännäily, että vauvva pysyy siellä missä onkin ja kasvaa. En tiedä onko se melkein raastavampaa kuin plussan odottelu. Ainakin km:n jälkeen tuntuu siltä.

  VastaaPoista
 5. Aa ihanaa. :) Vaikka jännitys ei lopukkaan tähän niin koita ottaa rennosti!

  VastaaPoista
 6. Haamujen haamu, mut onnea!!! : )))

  VastaaPoista
 7. On toki haamuviiva verraten kontrolliviivaan, mutta kuva on mys puhelimen kameralla näpsäisty joten vähän huono laadultaan. Viiva piirtyi kuitenkin välittömästi testiin ku kastoin pissassa.

  Viime yönä heräsin jo painajaiseen! Näin unta että verta alkoi tippua ja sitä tippui ja tippui ja lopulta valui valtoimenaan! Aivan painajaismaista! Piti ihan huokaista ääneen, että onneksi se oli unta!

  Kiitos kuitenkin onnitteluista. Jännäillään myös vkonloppuun mitä digi sanoo ;-)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)