perjantai 20. heinäkuuta 2012

Rv 6+2

Ei mitään mullistavia uutisia. Aamulla ei juotu kahvia ja oli todella etova olo melkeinpä koko päivän. Hellitti hiukan iltapäivän ruokailulla mutta nyt iltasella se taas nostaa päätään... Vielä ei ole laatta lentänyt joten huhh. Työpäivän aikana onneksi saa ajatuksia niin moneen muuhun asiaan että kuvotus aina "unohtuu" hetkeksi, kunnes haistaa taas jonkun vaipparoskiksen! x-(

Nukuin suunnilleen 10h yöunet viime yönä niin olin selkeästi virkeämpi työpäivän ajan, mutta kyllä väsytti heti kotiin päästyä eikä päiväunilta vältytty. Mulla on aina päiväunilta herättyä myös todella etova olo, oikein erityisesti. Olenko ainoa joka kärsii tästä??

kuva googlesta

Rinnat on kipeät, vatsa on turvonnut hillittömästi eikä sitä voi niin vain vetääkkään sisään enään. Nyt iltasella alkoi vähän jomottamaan kohdun seutua. On kyllä tullut nosteltua ja rehkittyä tänään että en tiedä onko vaikutusta asiaan. Mielessä pyörii kyllä edelleen että pitäisi käydä antamassa pissanäyte jos vaikka on joku infektio tms. joka aiheuttaa näitä oloja välillä. Toivottavasti ei nyt mitään vakavaa... :-( Mielessä pyörii heti että joko tämä onni loppuu lyhyeen! En kestäisi sitä.


2 kommenttia:

  1. Hei, kyllä se varmasti rauhoittaa sinun mieltä, jos käyt antaan sen pissanäytteen :) eihän siitä mitään harmiakaan ole, varmasti päinvastoin. Kyllähän ne on hoidettavissa! Mulla tuo jomotus on lakannut, mutta valtavan etova olo (aikaisemminkin ollut,mutta ei näin kova) oli tänään aamusta... meinas jäädä aamupuuro syömättä. ;) mutta hyvä se on kuitenkin yrittää vähän edes syödä. Mulla tuo etova olo on aina aamusta. Esikoiseni kanssa oksensin jo näillä viikoilla täyttä päätä puolille päivin asti ;)mutta eiköhän se ole merkki, että asiat on hyvin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllähän se rauhoittais mieltä varmasti. Mullakaan ei muutamana päivänä ole jomottanut niinkään enään kun olen ottanut "keveämmin" töissä. Yrittänyt tosissaan vältellä kaikkea ylimääräistä riuhtomista, vaikka niin pääsisikin nopeammin töistä eroon. :-D Tekevälle ihmiselle se on haaste..

    Etova olo on myös täällä, eritoten aamulla myös. Mulla on auttanut se, että syön äkkiä jotain raikasta mikä nostaa verensokeria (esim pirtelöä johon laitan marjoja, rahkan ja vehnänleseitä). Ja vaikkei teekään mieli syödä, niin syönnin jälkeen se pahoinvoiva olo yleensä häviää?? Luulenpa että tämä kuitenkin pahenee vielä mulla. :-S

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)