torstai 5. heinäkuuta 2012

2 päivää jouluun on..

... kunnes teen digi testin! Siis ihan kuin joulua odottelisi! :-DD En pysy housuissani kohta. Huomenna meen vielä aamuvuoroon, ja lähden sitten täältä bussilla kohti kaupunkia ja oman kullan kainaloa! Lauantai aamuna pukkaa varmaan postausta taas tyyliin aamu viideltä, hihihihihi!!

Mulla on jotenkin niin eri fiilis tästä raskaudesta, jos se nyt sitä on. Ei ole mitään outoja menkkamaisia alavatsakipuja niinkuin viimeksi. Siis mullahan oli melko kipeäkin vatsa silloin aiemmin. Teoriassa toissapäivänä - tänään olisi pitänyt menkkojen alkaa, eikä tietoakaan sellaisista kivuista. On ainoastaan ajoittaista nippailua mikä ei periaatteessa käy edes kipeää, tuntuu että se jokin vain ilmaisee olemassaolonsa siellä. :-D

Mutta se mua hiukan pelottaa että miten tämä todella fyysinen työ vaikuttaa alkuraskauteen? Siis olenhan lähihoitajana vanhuksia hoitamassa, siis jatkuvaa RASKASTA nostelua, ponnistelua yms pyörittelyä missä kroppa on kovilla. Mutta en todellakaan voi edelleenkään alkaa sen koommin piirtelemään kauhukuvia. Toki yritän ottaa iisimmin töissä, ettei kaiken ole tapahduttava salaman nopeasti, vaan pitää kuunnella vähän kehoakin. Tuli vain mieleen kun silloin keskenmenon sattuessa gyne kysyi olinko nostellut jotain raskasta että verenvuoto alkoi, enkä siis todellakaan tuolloin ollut. Joten..... Mun on vain elettävä tätä elämää ja otettava taas vastaan mitä eteen tulee. Mutta ei ole päivää kun en "rukoilisi" että vauva pysyisi sisälläni. :-/

Olisihan se murskaavaa saada toinen perättäinen KM, mutta en edelleenkään halua maalata pirun kuvia seinille. Otetaan mitä annetaan, ja eletään sen mukaan. Luin jostain, että jos on saanut yhen KM:n, niin sillä ei ole merkitystä seuraavaan raskauteen. Mutta jos on saanut kaksi KM, niin riski kolmannelle keskenmenolle on 30-40% ?! Hurjaa. 

Olen kuitenkin päättänyt että en KERTAAKAAN enään mene nettiin lukemaan keskenmenojen todennäköisyyksistä, tai muutenkaan mitään keskenmenoihin liittyvää.... Tulee vain ahdistunut olo. Päivä kerrallaan siis. :-)


3 kommenttia:

 1. Toivottavasti saadaan lauantaina hyviä uutisia!! Tsemppiä! :) Jos mun tilaamat testit tulee jo huomenna, niin teen varmaan kanssa lauantaina testin.... jännää!

  VastaaPoista
 2. Mä myös luin jostain, että todennäköisyys saada kaksi peräkkäistä keskenmenoa on todella todella pieni :)! Uskon, että tää raskaus sujuu teillä hyvin loppuun asti :)

  VastaaPoista
 3. Tulipas hyvä mieli teidän viesteistä. :-)

  Palailen lauantaina seukki kerran, varmaan melko varhain! ;-D Odottelen OA myös sun uutisia into piukeena! xoxo

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)