tiistai 17. heinäkuuta 2012

Rv 5+6

Tänään on sitten kp 41/28 eli rv 5+6. "Merkittävä" päivä siinä mielessä, että edellinen keskenmeno tuli kp 41. En tainnut olla silloin oikeasti ollenkaan näin pitkällä raskaana, mutta toki tuo luku pyöri mielessä tänään silloin tällöin.

Tänään ei ole ollut kummempia kipuiluja vatsalla, ainoastaan yksi lyhkäinen "poltto" aamupäivällä, mikä meni ohi pysähtyessä hetkeksi. Rinnat aristavat ja tuntuvat melkoisilta mollukoilta! Väsymys on valtavaa.... O_o

Huikeeta että huomisen jälkeen alkaa seitsemäs raskausviikko! (Kerrankin oikein nyt osaan sanoa nuo viikot;-) ) Keskenmenoriski on jotain kymmenen prosentin luokkaa kuudennen raskausviikon jälkiin muistaakseni, mutta silti se pyörii mielessä päivittäin. 

Nyt painelen nukkumaan! 

xoxo

2 kommenttia:

  1. toivottavasti sulla menee kaikki hyvin! ollaankin melkein samoilla viikoilla, itse vähän jäljessä.. ainakin näiden tietojen perusteella! äläkä nyt stressaa, mullakin rinnat aristaa sikana jha tuntuu kun ois kasvanu ainaki yhellä, ellei jopa kahella koolla! tosi kiva...

    VastaaPoista
  2. Kiitti Roosa tsempistä! Ja mukava kun oon löytänyt mun blogini pariin, sunkin blogi vaikutti kivalta ja luen sitä jatkossa! :-)

    Pitää yrittää vähentää tätä stressaamista.. O:-)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)