keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Rv 6+0

Saatiin tänään uudet työvuorolistat ja siellä ammotti vapaapäivä 30.7, jotenka aikaistin varhaisultrakäyntini! :-) Oon silloin viikoilla 7+5 muistaakseni, joten sehän on ihan soppeli. Oon niin innoissani, saatan nähdä pikkuisen jo muutaman viikon päästä! Kunpa siellä olisi sitten elämää... Se olisi the worst case scenario mennä yksityiselle varta vasten ultrattavaksi ja kohtu olisikin tyhjä! Hui.

Odotan joka tapauksessa tuota päivää kuin kuuta nousevaa. Ei auta kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta.

Tänään on ollut lievää huonoa oloa vaikka olen syönyt säännöllisesti. Toisaalta saattoi johtua myös osastolla riehuvasta ihanasta (NOT!) noro-viruksesta. 8h osastolla lappaen paskaa ja vuorostaan oksennusta potilaiden rinnuksilta. Hyi *. Huomenna on sopivasti vapaapäivä nii vois taas sairastaa jonku taudin. Öh.


--
Teitä lukijoitakin oli tullut monta lisää, siistiä!! En olisi alkujaankaan uskonut kenenkään bongaavan blogiani, mutta toisin onneksi kävi. Vertaistuki rulezzzz! <3

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mäkin odotan sun ultraa jo innolla! :) Toivotaan, että kaikki on kunnossa. Varmasti on. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea raskaudesta:-)!
  On varmasti jännää mennä sinne ultraan..
  Kaikki on varmasti hyvin:).
  On muuten tosi mielenkiintoinen blogi sulla!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Caramel, ja tervetuloa lukijaksi! :-)

  VastaaPoista
 4. Minä sain ensimmäisen neuvola-ajan varattua vasta 3 viikon päähän!! silloin olisin 10+4 :D Nyt viikot sais juosta nopiasti!

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)