tiistai 11. syyskuuta 2012

Rv 13+5 Ultra kuvia

Sain vihdoin siirrettyä kännyllä otettuja kuvia koneelle, kun oon porukoilla. Heräsin tänä aamuna mojovaan niskasärkyyn ja yöllä ravasin vessassa pissahädän takia. Öisin tunnen myös jotain kipuilua vatsassa mutta tiedä sitten johtuuko täydestä rakosta tms koska vessakäynnin jälkeen se pikkuhiljaa helppaa...

Tässä näitä kuvia pienestä. <3Vauva ei millään olisi halunnut kääntää sivuprofiiliaan meille, vaan oli kasvot mun selkään päin melkein koko ajan. :-D Onneksi kuitenkin muutama otos saatiin jotta niskaturvotuksen mittaus onnistui. 


Rakkaus <3

Yllätyin että ultrauksen tekijänä toimi kätilö! Ja kuulemma rakenneultrankin tekee kätilö?! Noh, kaipa he ovat sitte koulutettu siihen. Ja meitä ultrannut kätilö oli ihan super mukava ja osaavan tuntuinen kyllä. Se sitäpaitsi jutteli meille koko ajan ultratessa ja selitti asioista, sekä onnitteli tietysti heti kun saatiin sydämen jumpse kuuluviin. :-) Jotkut lääkärit on oikeesti nii sosiaalisesti rajoittuneita että niiden käsittelyssä suorastaan ahdistaa. Eli kätilöt on kyllä selkeästi ihmisläheisempiä!

Oon kattellu vähän väliä kuvia ja mietiskellyt kuinka ihmeellistä elämä onkaan. Samppaki otti yhden kuvan ja aikoi näyttää vanhemmilleen.. :-D Se oli kyllä mennyt kertomaan isälleenkin toissapäivänä vauvasta ja sen reaktio oli menny suunnilleen näin: 

S:n isä: "Oliko tää suunniteltu?"
S: "Kyllä." 
S:n isä: "Sitten tässä ei ole mitään ongelmaa."

:-D

Ja kun tuntiin kotiin ultran jälkeen niin S:n isä lähetti töistä viestiä miten ultra oli mennyt. Awww. :-D
S:n äiti tietää myös asiasta ja on ihan onnessaan.. Käytiin S:n kanssa kylästelemässä siellä toissapäivänä ja höpöteltiin kaikkea vauvoihin liittyvää. :-) Eli meilkein kaikki meidän lähipiiristä tietää asiasta! Kuinka helpottavaa..

Me muuten ollaan vissiin S:n kaa lähdössä viikonlopuks Leville "honeymoonille!" :-P Pitää ottaa kamera mukaan ja ottaa teille kuvia sit, aion pakottaa S:n käymään mun kanssa husky tarhoilla semmoisella turistikierroksella! :-D Meillä kotona on itseasiassa ollut huskeja noin 10kpl mun ensimmäiset 15 vuotta elämästäni. Harrastettiin nimittäin juurikin rekikoirajelua ym koirien kanssa ihan omaksi iloksi. Voisin joskus väläytellä teille vaikka kuvia aiheesta.. Ne on mahdottoman ihania otuksia. :-)

8 kommenttia:

 1. Ihanat reaktiot appiukolta! :D :D
  Pääsette nyt sinne lappiin lähtemään, tosi kiva juttu!:) Mä en oo koskaan käyny ja haaveilen kovasti et joskus vielä pääsen.. :)

  VastaaPoista
 2. Minttu: Joo appiukon reaktiot oli kyllä lyhyet ja ytimekkäät. Mut onneksi pelkäsin sitäkin turhaan.. Koska ilmeisesti he ovat tajunneet myös että ollaan aikuisia ihmisiä ja ei me niiltä olla lupia enää mihinkään kyselemässä! :-D Hauskaa kyllä nähdä kuinka nää tulevat mummot ja papatki on salaa tohkeissaan vauvasta. :-D Joo me päätettiin että lähdetään sinne Leville koska oishan se kiva viettää aikaa yhessä jossain muualla ku kämpillä.. Irtiotto siis.

  OA: Niin on. <3

  VastaaPoista
 3. Oi, on kyllä suloisen näköinen pieni ihminen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ultra kuvia!! Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 5. Ihania ultrakuvia :)

  Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sulle tunnustus :))

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)