maanantai 3. syyskuuta 2012

Rv 12+4 Doppler

Noniin, nyt noudin sen dopplerin enkä todellakaan malttanut olla koskematta siihen. Ulkoisesti se näyttää kauniilta kamppeelta ja vaikuttaa toimivalta. Tosin en saanut kun omat sykkeeni hienosti kuuluviin. :-( Hmm. En silti lannistu tai usko etteikö vauva polskisi siellä, sillä sen käyttö tuntuu todella vaikealta! Ei ihme että neukkutätikään ei saanut niitä silloin kuuluviin. Itsellä kun on hiukan tätä fläsää vatsan alueella, niin se voi vaikeuttaa sydänäänien kuulumista radikaalisti vielä tässä vaiheessa raskautta.Tosin sain kyllä välillä kuuluviin sellaisen "viuh viuh viuh" äänen ja näyttö ei näyttänyt kuitenkaan sykettä?? En tiedä sitten olisiko se ollut vauva, mutta olen kyllä pettynyt jos laite ei osaa silloin näyttää sitä sykettä!? Onneksi en ostanut sellaista doppleria jossa ei ole sykenäyttöä, koska erehtyisin varmasti joka kerta kuulemaan vain oman sykkeeni. Sillä välillä oma sykkeenikin huiteli yli 90. :-DToki iski hiukan "paniikki", mutta jos tuon kamppeen aikoo pitää niin ei tässä paniikit auta. :-D Raskausoireita kun löytyy edelleen ja viimeisimpänä vieraana oli pahoinvointi tänä aamuna. Uskon että pikkuisella on kaikki hyvin. Se vain lymyilee jossain kippurassa.


Laitoin dopplerin lataukseen ja nyt meen suihkuun ja siivoan kämppää. Ehkä kokeilen kuitenkin vielä myöhemmin uudestaan, jos ei onnista niin taidan pistää laitteen hyllylle ensi viikon maanantaihin saakka (kun on se np-ultra).


EDIT. Nyt sain vauvan sykkeet näkyviin ja kuuluviin kun kokeilin ihan häpyluun päältä, siitä kohden mistä karvoitus alkaa. :-D Ääni kuului vain hetken aikaa, sillä anturia piti tosiaan painaa ronskimmin jotta äänen sai kuuluviin. Sykkeet vilkkui kuitenkin pitkän tovin näytöllä, ensin 147 ja sitten 151 <3 Vähän anturia liikauttauessa omat sykkeet olivat 50 kieppeillä. Muuten kaiuttimesta kuului kummallinen liikahdus kun vauvan sykkeet vaihtuivat korkeammiksi? :-D Vähän hassua! <3

13 kommenttia:

  1. Mä muistan joskus jostain lukeneeni et se viuh viuh ääni olisi istukka? Meiltä löytyy kanssa doppleri, ja ollaan miehen kanssa muutaman kerran kuultu noi viuhahdukset. Vauvan sydänääniä ei olla löydetty, mutta koitettiinkin tota ekan kerran rv 8 ja sitten toisen kerran rv 10. :D Vois taas joku ilta vaikka koittaa kuuluuko pikkuista. Ihanaa jos sä sait vauvasi sykkeet kuuluviin. <3

    VastaaPoista
  2. Mieki luin netistä että se vois olla istukka.. No sainpahan kuiten vauvan sykkeet näkyviin, enkä varmaan aio kovin usein nyt alussa edes kokeilla. Kyllähän se lisää sitä omaa stressiä tietyllä tavalla, eikä stressi oo hyväksi vauvalekkaan.

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi, on tuo kyllä varmaan mahti fiilis kuulla ne vauvan äänet! <3

    VastaaPoista
  4. Minäkin muuten tilasin, halvemman version vaan, saa nähä miten käy kun se postiluukusta kilahtaa :) oon nimittäin alkanu katumaan, että sen tilasin! donnowhai.:/

    VastaaPoista
  5. No itse en oo pettyny loppujen lopuks dopplerin hankintaan, se on osoittautunut jännittäväksi! Enkä ole hermostunut (vaikka aluksi pelkäsinkin) vaikken ole esim tänään saanut vauvan ääniä kuuluviin.. huomaat että sen käyttö vaatii tosiaan tekniikkaa, ja itse arastelen kovin anturin kovempaa painamista:/ Mut ota ihan iisisti, ja jos tuntuu et se ei ollu hyvä ostos nii ainahan voit palauttaa? Ite kuitenki suosittelen tota näytöllistä.

    VastaaPoista
  6. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  7. Mäkin joskus sillon alkuraskaudessani mietin että mä kyllä hankin tollasen mut sit sitä ei tullutkaan hankittua ja oman mielenterveyteni vuoksi ihan hyvä että en hankkinut koska mä oon vähän sellanen sit et mähän oisin kuulostellu sillä vauvan sydänääniä 24/7 ja mennyt paniikkiin jos en ois saanut kuuluviin! En ois osannut ajatella että kyllä se siellä elää.. :D Mut ihanaa että sait vaavasi äänet kuuluviin!! <3 Ihanaa odotusta sinulle! T: Toinen odottelija, rv 30 + 2 :)

    VastaaPoista
  8. No en oo onneks saanu mtn paniikkia aikaseks. Enkä kyllä nyt oo kokeillukaan hakea ääniä.. Pitää odotella sitä nt-ultraa mikä on maanantaina. Pikkunen on kuitenki vielä niii pieni että ei se oo ihme jos ei aina löydä niitä ääniä..

    Ihanaa odotusta myös sulle, oot jo noin pitkällä nyyh :))

    VastaaPoista
  9. huiih se ultra onkin ihana :) siellä se pieni jo ui ihan ihmisen näköisenä, jalat, kädet ja kaikki! Vaikka onkin vasta pikkiriikkinen!

    Pian säkin olet jo näin pitkällä, se aika rupee jossain vaiheessa oikeen lentämään ! Nyt se on mun kohdalla taas pysähtynyt.. :D

    VastaaPoista
  10. Odotan sitä kun kuuta nousevaa! :)) Iiks. Odotan kyllä tosiaan tota ajan liitämistä eteenpäin. Mun paras kaveri saa 3 viikon sisällä vauvan ja tiiän että mulla tulee hirmu ikävä mun omaa masuvauvaa kun nään sen pienen palleron. :))

    VastaaPoista
  11. Ekat 10 viikkoo meni hitaasti, sit aika lensi ja nyt ku viikkoja on se 30 ni aika on taas pysähtyny :D Voi että, ihanaaaaaa, mäki haluisin jo sylitellä jotain vauvaa! Edes jonkun vauvaa ennenku oma saapuu!!

    VastaaPoista
  12. On kyl ihana päästä tuoksutteleen vauvaa <3 Onneks sitä voi käydä kattoon sit vaikka joka viikko :D

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)