sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pikaset nt-ultra terkut!

Mulla ei netti toimi kotona joten päivitän pikaiset kuulumiset puhelimella. Käytiin nt-ultrassa tänä aamuna ja kaikki on hienosti!! Vauva oli niin ihmisen näköinen ja kaunis. Sillä oli pitkät raajat ja se oli todella eläväinen, "hyppeli", väänteli selkää hassusti, jumppasi jalkoja ja käsiä ahkerasti.  Niska turvotus oli tasan yhden millin luokkaa, joten näillä näkymin näyttää hyvältä. :)  Vauvan pää-perä mitta oli 7,6cm ja se vastasi viikkoja 13+6, mutta edetään nyt ton entisen laskurin mukaan. En voisi olla onnellisempi, Samppakin katsoi ultrausnäyttöä koko ajan lumoutuneena. Tuli niin ikävä mun vauvaa, menispä aika nopeesti! Rakenneultraan mennään 2.11, eli noin 7,5vkon päästä.<3 Palaan kuvien kera heti kun toi netti alkaa pelittämään.

10 kommenttia:

 1. Ompa kiva, että kaikki oli hienosti siellä ultrassa! :) Tulee aina itelleki ilonen mieli ku muilla on ilosia juttuja kerrottavana.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kaikki oli hyvin pienellä. :)
  Mulla on sulle tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, että kaikki oli hyvin! <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kun on näitä päiviä, jolloin tarvitsee piristystä ja hymynhuulille ja se oli tämä blogikirjoitus! :-) Mahtavaa odotusta!<3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että kaikki oli hyvin ! :)<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat kommenteista!!<3 Hymy huulilla ollut kyllä koko päivän!:))

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)