torstai 20. syyskuuta 2012

Rv 15+0

Taas on koittanut se päivä kun viikot vaihtuu! <3 Oon tuntenut muutamina päivinä tosi kummallista "kuplintaa" ja ihan pientä muljahtelua, voisko se jo olla? No ei voi tietää, mutta musta se on ollut kuitenkin vähän erilaista kun mikään suolen toiminnan tunteminen. Oppikirjoissahan vauvan liikkeitä alkaa tuntea 16-20 raskausviikolla. Voihan se myös olla että jos istukka sijaitsee takaseinämässä, niin liikkeet tuntee aiemmin / helpommin??

Tulin tänään koulussakin vähän niinkun kaapista ulos osalle. En vaan jaksa enään verhoutua huppareihin kun ois niin mukava olla keveämmissäkin vaatteissa koulussa! Aloin juttelemaan luokkakaverilleni hänen raskaudestaan ja mainitsin sivulauseessa itsekin odottavani. Hän on 5 vkoa mua edellä, mutta oli oikein mukava jutella aiheesta. Ja tietty osa porukasta joka kuunteli just tuolloin kuuli myös mun uutiseni, ja ne menivät melko hämilleen. Kukaan ei puhunut mitään mutta poskia punoitti monella. :-D Huvittavaa, mutta tilanne oli juurikin sellainen ettei he varmaan osanneet sanoa mitään. Minä kun en ole tekemisissä oikeastaa kenenkään luokkakaverini kanssa koulun ulkopuolella, eikä he tiedä yksityiselämästäni mitään. Mutta tuli päivän mittaan kerrottua niille muutamille muillekkin joiden vieressä koulussa tulee aina istuttua. :-) Oikeastaan ihan helpottunut tunne, koska haluan iloita tästä. Tää on parasta mitä mulle on tapahtunut.<3 Yksi kaveri jolle kerroin onnitteli mua ja sanoi olevansa kateellinen, koska potee itsekin vauvakuumetta. :-D Voih, se kurja tunne : vauvakuume. Varsinkin jos sitä tunnetta ei saa tyydytettyä. :-(( Tunsin todella syvää onnellisuutta että näillä näkymin puolen vuoden päästä saan nyyttini syliin, enkä kuulu enään pelkästään vauvoista kuumeileviin.<3

4 kommenttia:

 1. Itse tunsin liikkeitä tuolloin rv 15+jotain et hyvin ne voi niitä olla :) <3 Itelläni on istukka takaseinämässä joten siitä johtuen varmaan tunsin liikkeitä niin aikasin :)

  VastaaPoista
 2. Jänskättää aina ku tuntee niitä ku tietää että NYT se saatto olla vauva :-D Ei niitä kuitenkaan kovin usein vielä tunne.. muutamia kertoja päivässä.

  VastaaPoista
 3. Hyvinkin voi olla mahdollista! Itse tunsin esikoisen vasta viikolla 20, mutta nyt olen tuntenut pieniä liikkeitä (yleensä illalla ennen nukkumaanmenoa) jo ainakin viikon! <3 hassua yks ilta, kun tunsin liikkeitä niin kuuntelin huvikseen dopplerilla niin siellä oli melkoinen möyrintä käynnissä <3 sydän jumpsutti kovasti, mutta myös liikehdittiin villisti.

  VastaaPoista
 4. Hihi, ois ihana kun se pieni alkas jo monottamaan sieltä äitiä jo ihan kunnolla :-D Mieki kuuntelin tänään dopplerilla ääniä ja kuulu ihme möyrintää sieltä kaiuttimista, sellasta niinku sitä anturia ois liikuttanu vaikken liikauttanukkaan! :-)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)