lauantai 22. syyskuuta 2012

Rv 15+2

Aamupahoinvointia. NÄILLÄ VIIKOILLA??!?! No kyllä, oksensin ekaa kertaa heti aamutuimaan. Vihaan oksentamista yli kaiken, se on vaan niin vastenmielistä. Olen kyllä silti päässyt todella vähällä tämän raskauden aikana oksentamisen suhteen, ihan ihmetyttää. Serkkutyttöni tosiaan sanoi että on oksentanut harvase päivä! Huh, ei käy kateeks. :-S


10 kommenttia:

 1. Jos sulla on keskiraskauspahoinvointia... otan osaa :( mäkin VIHAAN oksentamista.

  VastaaPoista
 2. Ai onko sellanenki termi olemassa? :-D En tiedä mut se oksentamisen tarve tulee minuutin sisään eikä sitä voi pidätellä. Parempi toisaalta sekin kun kärsiä 24/7 etovasta olosta.

  VastaaPoista
 3. Hyi perkele :DD en tiedä, mut keksin sen... joillain on sellasta. ja jotkut oksentelee alust loppuu ja toiset alus, jotku ei koskaa, toiset keskiraskaudes ja jotkut lopussa.

  VastaaPoista
 4. Kuvittelin että ihmiset höpötti aina ku ne selittää että ei tyyliin ehdi vessaan oksentaan mutta se on oikeasti sellanen tunne. :-D Että tervetuloa kerhoon.. kukaan ei selviä varmaan raskaudesta ilman muutamaa oksua. :-D

  VastaaPoista
 5. Apua.. Omaa ekaa oksennusta odotellessa.. :S Pari kertaa kyllä ollu lähellä, mut oon saanu pidäteltyä. Vihaan kans oksentamista yli kaiken, koitan välttää sitä viimeiseen asti.. :S

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu ! :) itse olen kans raskaana tosin huomenna tulee jo 39 viikkoa täyteen,jänniä aikoja siis elellään täällä päässä. Mulla on käyny hyvä tuuri sillä olen säästynyt noilta pahoinvoinneilta kokonaan ! Esikoisen raskaus oli tosi helppo,ei mitään ongelmia,nyt toista oottaessa tullu kaikki maholliset vaivat ja olo on ollut jo pitkään tuskanen.

  VastaaPoista
 7. S: Mieki kuvittelin että vältyn siltä mutta kappas..

  Merita: Tervetuloa blogiin. :-) Sulla on kyllä LA näillä näppäimillä sit, voi että käy kateeks.. Haluun jo munkin vauvan syliin. :-D Aika hyvä tsägä että olet välttynyt pahoinvoinneilta! Onneksi sun odotus loppuu kohta niin eiköhän se tuskainen olo parane. :-) Voimia ja tsemppiä loppurutistukseen! xx

  VastaaPoista
 8. La 30.9 ! ;)Toivotaan että sullakin alkaa aika meneen nopeasti,tosin odottavan aika ON pitkä ! :) Niin ja kiitoksia !

  VastaaPoista
 9. Onpa ollut kiva lukea sun odotuksesta. Huomasin, ettei meidän lasketuissa-ajoissa ole kuin muutaman päivän ero, mulla 17.3.13. :)

  Tämä raskaus on ollut pahin itselläni, ennestään siis minulla kaksi lasta. Olen oksentanut päivittäin, välillä useita kertoja/pv.. Työmatkalla jouduin pysäyttää auton, että ehdin puskaan ym.. Nyt onneksi olo on paljon parempi ja väsymyskin helpottanut. :) Jospa tässä nyt pääsisi nauttimaan olosta ja kasvavasta vatsasta! :)

  VastaaPoista
 10. Ansku: Kiitti viestistä! Maalisodotajia tuntuu täältä blogimaailmastakin löytyvän ihan kivasti, mukavaa!:-)

  Osanotot ton sun voinnin vuoksi, kauheaa kerrassaan. :-S Kyllä mullakin on ollut huomattavasti parempi olo oksenteluista huolimatta viim viikon ajan, että kyllä se tästä varmasti alkaa helppaan puolin ja toisin. :-)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)