lauantai 1. syyskuuta 2012

Rv 12+3

Nyt on kekkerit takanpäin ja voi että oli väsy! Mahtava oli nähdä sukulaisia, harvemmin pääsee enään kokoontumaan samaan paikkaan.
 
Kaikista parasta illassa oli kuitenkin se, että kerroin serkkutytölle raskausuutiset, eikä siinä kaikki! Hän sanoi olevansa myös raskaana (toinen lapsi siis tulossa) ja hänen LA on muutama viikko omani jälkeen maaliskuuss! Siis kerrassaan uskomatonta. :-) Siinä sit halailtiin, onniteltiin ja hypetettiin kuinka mahtavaa on odottaa yhdessä! Hänen esikoisensa syntymästä kun on kuitenkin vierähtänyt jo viisi vuotta, niin on taas mukava vertailla toisten tuntemuksia. Siis en voisi olla yhtään onnellisempi, hän ei edes asu kovin kaukana joten voidaan olla enemmänkin tekemisissä. Ja huippua viettää sitten äippälomaa samaan aikaan, sillon varmasti voi olla vielä enemmän tekemisissä. <3
 
Me saatiin Sampan kanssa hurjasti vauvaonnitteluja mun perheeltä.<3 Oli niin ihanaa! En malta odottaa enään sitä np-ultraan pääsyä, vielä pitäs viikko jaksaa kärvistellä!
 
Asiasta raskausoireisiin... Onko teillä alkanut näillä viikoilla kummallinen vihlonta alakerran seuduilla?? Mulla nimittäin epämääräisesti vihloo alapäästä ja kohdusta, sekä nivusista aika ajoin. Myös nopeat nousemiset tuolista tms, sekä kyljen kääntäminen sängyssä aiheuttaa todella koviakin "repäisykipuja"?! Toivottavasti tämä on normaalia.. Luin jostain kohdun kasvamisesta tms.?
 
Mutta nyt aamupalalle! xo

4 kommenttia:

  1. Mulla on ollu samanlaisia, ja tosiaan paheni tossa pari viikkoa sitten, eli oisko ollu suunilleen samoilla viikoilla? Enää ei ole niin pahoja :) Normaalia se mun ymmärtääkseni kans on :)

    On ihanaa, kun voi odottaa jonkun toisen kanssa samaan aikaan! Onnea siis sullekin serkkusi puolesta :)

    Onko kaikki mennyt hyvin S:n kanssa?

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi miten mukavaa odottaa samaan aikaan jonkun kanssa! :)

    Mulla ainakin on vihlonut kohdun seudulta jo muutamat kerrat. Nivusissa myös on tuntunut vihlontaa, pari kertaa säteillyt vihlova kipu reisiinkin asti. Kyselin asiasta neuvolassa ja neukkutäti sanoi sen olevan ihan normaalia, ja johtuvan kohdun ligamenttien(?) venymisestä.

    -S

    http://mina-sina-ja-han.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Samat viikot ja ihan järkyttävät vihlonnat toisinnaan - kuulemma aivan normaalia kohdun kasvamista!

    VastaaPoista
  4. Odottelija: Ok. Hyvä tietää etten ole ainoa "kipujeni" kanssa. Ja tosiaan ihana kun voi jakaa nyt face to face jonkun kanssa tuntemuksia kun se mun serkkukin odottaa! Kaikki on mennyt ihan hyvin mun ja S:n välillä, pieniä kiiristelyjä lukuunottamatta.

    S: Itsekin luin tuosta neukkutädin antamasta ohjevihosta jostain ihmeen ligamenttien venymisestä. No luulis että se tosiaan kuuluis asiaan että kohtu kasvaa ku pikkunen paukkuu kohta kymmentä senttiä! Eihän kohdun tilavuus normaalisti ole ku jotain 10ml?? Luin jostain joskus..

    Kilu: Se vihlonta on kyllä jännä. Se tuntuu välillä niinku se vihlos kohdun suulta tiedätkö sinne aukkoon päin? :-D Ja sitte tästä vatsan päältä nivusiin? Ja varsinki kylkeä kääntäessä nivusiin.. Ja sitten melkein koko eilispäivän kesti semmonen alavatsan "kivistely" ?? Meni yön aikana ohi..

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)