sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Raskauteni tähän saakka rv 1-4

Jos vaikka alotetaan ihan tällä alkusoitolla kun vielä on muistissa nämä asiat. 

Kp 22/28 Todennäköisesti ovulaatiota edeltävä päivä. Tunsin melko kovaakin alavatsakipuilua, myös oikeanpuoleista jomotusta. Tuli pöhöttynyt ja turvonnut olotila, eikä oikein ollut ruokahalua. Voimakkaita vihlaisuja alavatsalla. Testi oli nega.

Kp 23/28 Samantapainen olotila sai jatkoa. Olen kirjoittanut itselle että "kipu aaltoilee munasarjojen välillä". Hmm okei. =D Oli vähän etova olo.

Kp 28/28 Menkkojen olisi pitänyt alkaa. Ei ollut minkäänlaisia kipuja yhtäkkiä, mutta iltapäivästä tissit alkoivat vähän menemään aroiksi. Mietin kuitenkin että olikohan mielikuvituksen tuotetta? Testi edelleen nega!

Kp 29/28 Koko päivän menkkakipumaista jomotusta alavatsalla, muutamia outoja vihlaisuja kohdun tietämillä. Tissit oikeasti kipeät. Testi edelleen nega.

Kp 30/28 Ei menkkakipuja, tissit sitäkin kipeämmät. Huono ruokahalua, etova olo. En tehnyt raskaustestiä.

Kp 31/28 Samat oireet jatkuvat.... Tissit todella arat, huono olo. Illalla ihmeellinen klöntti vaaleanpunaista limaa tarttui paperiin vessakäynnillä! En testannut.

Kp 33/28 Päivällä tehty raskaustesti näytti haamuplussaa+!!

Kp 34/28 Clearbluen digitesti osoitti että raskaana ollaan ja viikkoja 1-2 hedelmöityksestä! Apteekin oma raskaustesti myös näytti kahta viivaa. =)) Oireet edelleen samat, tissit arat ja etova olo voimistunut. Pahoinvointia odotellessa.... NOT.

1 kommentti:

  1. heippa! Googlettelin täällä mun myöhässä olevia menkkoja ja löysin tän sun blogin! Itsellä siis menossa kp 36/34, kaikki testit näyttää negaa ja petyin ja pahasti! sitten ajattelin "mitäs jos ovulaatio olisikin tapahtunut myöhemmin" ja sain tästä tekstistä toivoa, kun plussasit noin "myöhään" =)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)