lauantai 21. huhtikuuta 2012

Lääketieteellistä tietoa raskaudesta

Ajattelin vinkata teille muillekkin kiinnostuneille sivustosta, jossa on lääketieteellistä tieto raskaudesta ja sen kehitysvaiheista! Sivustolle voi ja kannattaa rekisteröityä mitä kautta saa tietoa raskauden kulusta enemmän. Nyt siis kaikenmaailman vauva-keskustelufoorumeilta veke ja lääketieteellistä tietoa kehiin! Itse ainakin näin pienen valon pilkahduksen tämän ahdistuksen keskellä kun lueskelin sivustoa. Ainakin siinä kohdassa missä sanottiin ettei tällä viikolla raskaustestien pidäkkään näyttää positiivista. Sivusto on siis: www.tekay.fi , ja sen on perustanut siis eräs pätevä lääkärismies. 

Raskausoireita on siis kertynyt seuraavia viimeisen viikon aikana :


- Alavatsan kovatkin vihlaisut ?! Joista "kärsin" tälläkin hetkellä, ei voi olla kuvitelmaa...
- Muutama päivä sitten koin todella epämiellyttäviä alavatsakipuja koko illan, menkkakipumaisia.
- Pissa haisee todella voimakkaalle ja on vahvan väristäkin, vaikka pyrin kyllä juomaan päivän aikana nestettä.
- Tulehtunut ien ? Sarjassamme omituisimpia oireita, koska mulla ei juuri koskaan ole tällaista.
- Outo maku suussa. Mikä voi johtua kyllä ehkä edellisestäkin kohdasta. Hmm.
- Hirvee himo ruokaan ja sitten toisaalta ei kuitenkaan tekis mieli. Olen kuitenkin ahtanut kiitettävästi herkkuja nassuun viimeisen kolmen päivän aikana: Karkkia, suklaata, jätskiä, kiinalaista,.. you name it! Mutta näin käy usein (AINA) ennen menkkoja.
- Kuumotus. Siis ennenkuulumatonta etten ole käyttänyt moneen päivään villasukkia! Mulla on nimittäin AINA villikset jalassa, koska jalat on vaan jääkylmät jostain syystä. Nyt ei ole edes sukkia jalassa ja silti on sellanen huh huijjakkaa olo. 


Eli eipähän jää ainakaan näistä raskausoireiden puuttumisesta kiinni tämä kierto! =D Silti toivo elää, varsinkin kun eksyin lukemaan tuota faktatietoa raskaudesta enemmän. Tästä otos sivulta!


Lähde: www.tekay.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)