maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hömpötystä

Löysin tollasen söpön raskauslaskurin netistä. Mua vaan häiritsee se, että se laskettu aika lasketaan viimeisten kuukautisten perusteella, koska ei se pidä mun kohdallani kyllä paikkaansa. Mutta antaa sen nyt olla niin kauan kunnes selviää milloin se oikeasti on tapahtunut. =)

Meidän kaupungin terveysaseman sivuilla sanottiin että ottaa yhteyttä äitiysneuvolaan raskauden 7.- 9. raskausviikolla! Melko myöhään, eikö? Eli mun pitää odotella semmoset 2-3 vkoa ennenkun soitan? Aion kyllä soittaa kahden vkon päästä... Miten ne muuten siellä tietää että on oikeasti raskaana, passittaako ne johonkin laboratorioon verikokeisiin / pissanäytteeseen tms?? Ajattelin kyllä varmistaa vielä kahden viikon päästä clearbluen digillä että raskaus on edennyt 3+ viikolle ennenkuin soitan neuvolaan...

Eilen illalla tunsin pieniä vihlaisuja ja menkkajomotusta. Kerran kun nousin nopeasti ylös tuolista, niin tunsin todella omituisen kivun kummallakin puolen munasarjoja, ihan kuin niihin olisi pistetty tikuilla! Oli myös melko etova olo, mutta tänä aamuna sitäkään ei onneksi ollut. Tissit ovat todella arat edelleen.

Ajattelin tänään käydä ostamassa muutaman vauvvan vaatteen ihan plussan kunniaksi, sillä tähän saakka olen vain tyytynyt katselemaan kaukaa ja korkeintaan syvästi huokaillen hypistelemään. Viimeksikin mietin masentuneena että koskahan minun aikani tulee. Olen säästänyt joulusta saakka H&M:n lahjakorttia ja nyt aion kyllä siitä tuhlata osan johonkin pieneen ja söpöön! =) Olen myös ihaillut yhtiä vauvvan vaatekappaleita Lindexillä mitkä aion ehkä käydä hakemassa talteen! =P Voin laittaa kuvaa myöhemmin...

Kuva siis Lindexin kotisivuilta!

Mukavat vaput kaikille, täällä juhlitaan yllättäen melko rauhallisesti tänä vuonna! Viihdytän itseäni vaikka näillä Ellen Degenerin mahtavilla jaksoilla, missä vierailee Sophia Grace ja Rosie! <32 kommenttia:

  1. Ei sitä mitenkään neuvolassa varmisteta, että raskaana olet. Jos olet kotona positiivisen raskaustestin tehnyt, niin olet raskaana. :) Np-ultra sitten ensimmäinen on, jossa raskaus kunnolla varmistuu (jos ei nyt jostain syystä x satu varhaisultraa olemaan, mutta noin normitilanteessa ei siis ole) eli ettei mikään tuulimuna tms. ole.

    Onnittelut raskaudesta! :) Eksyin juuri blogiisi ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tervetuloa blogini pariin ja kiitosta paljon onnitteluista =)) Kiva saada vähän selvyyttä miten tosiaan menetellään..

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)