perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kp 32 !

Täällä odotellaan edelleen menkkoja saapuvaksi, en ole uskaltanut testata niitä negoja. Enkä aio testatakaan ennen sunnuntaita! Yksi kummallinen juttu sattui eilen illalla... Ei eritekammoisille nyt =D Mutta vessakäynnillä pyyhin jotain ihan vaaaaalean haaalean punertavaa limaa, ja mietinkin että nonni nyt ne menkat alkavat, mutta kappas ei yön aikana ainakaan?! Yleensä jos menkat ovat kurvanneet niin ei mene kyllä kauaa kun hanat ovat auki! Ja vatsa kipeenä.. Tää on tosi outoa. Tissit ovat myös edelleen arat sivuilta.

Asiasta taas ärsytys maximukseen. Ystävä jonka yhteydenottoja olen vältellyt viimeiset 3 kk, siitä saakka kun hän raskautui. En kerro sen pidemmästi tästä ihmisestä, mutta toista lasta hänen ei ainakaan olisi pitänyt alkaa vääntämään. Ihminen jolla ei ole koulutusta, työkokemusta eikä piittausta terveellisistä elämäntavoista (edes raskautuessa). Hän pohti myös mukavan tovin vauvvan abortointia, sillä elämä on melkoista hulabaloota. Hän sitten päätti tänään ottaa yhteyttä ja tekopirteästi jouduin vihdoin vastaamaan. Hän kertoi ihanasta odotuksestaan sekä toisen ystävänsä raskausuutiset. Tämä toinen ystävä on vielä yksinkertaisempi tapaus, siis oikeasti. Mietin vain että ei ole todellista, nämä ihmiset raskautuvat sormia näpäyttämällä. Nimittäin ystäväni väitti tulleensa raskaaksi vielä e-pillereitä syödessään... Joopa joo.

En tiedä mitä ajatella. Haluan uskoa että aikani tulee vielä, enkä tietysti haluaisi maalata piruja seinille toisten odotuksesta. Mutta joskus vain ei voi käsittää miten niille ihmisille suodaan lapsia, jotka hädin tuskin osaavat huolehtia omista tarpeistaan ja ovat TÄYSIN yhteiskunnan elätettävinä..? Olen vihainen tästä salaa, ja on varmaan moni muukin. On vain niin tyypillistä että paskaa tulee niskaan meikäläiselle.

Miksi miksi miksi?!2 kommenttia:

  1. Tasan ei käy onnen lahjat! :/ Toivottavasti teille tulisi pian se plussa, kuulostaa kyllä lupaavilta nuo oireet. :) Pidetään peukut pystyssä.

    VastaaPoista
  2. No ei käy ei :( Toivotaan, oireita on kyllä joka lähtöön :D

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)