maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kp 29/ 27-28

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3678369/missa-viivyt?claim=x8c7njpn5zj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Eilinen ja tämän aamuinen testi oli puhdas nega! Missä hitossa ne menkat luuraa?!! En ymmärrä miksi tää kierto sitten taas venyis kun edelliset on menneet ihan normisti. Mulla ei ole tällä hetkellä edes mitään varsinaista stressiä, kuten edellisessä kierrossa oli (ja se oli silti vaan 27pvää!) 

Oon päättänyt kuitenkin etten ala tästä vauvvautumisesta stressaamaan liikoja, ei se silloin ainakaan onnistu. Toisaalta en haluais alkaa tikuttelemaan ovistakaan, koska se ois taas vähän pakkomielteistä mun makuun. Toisaalta tässä ei oo ku muutama hassu kuukausi aikaa ennenkun lähten kahdeksi kuukaudeksi eroon miehestäni toiselle paikkakunnalle kesätöihin. Joten kesällä ei ainakaan juuri yritetä mitään... Koko homma siirtyisi sitten syksylle, njäh.. Miksi kaiken pitää olla niin monimutkaista? Asioita ei selkeästi kannattisi suunnitella ja toivoa liikaa, sillä nämä asiat menevät ainakin omalla painollaan. Haluaisin jotain järkeä tähänkin touhuun, mutta kun mieli menee vuoristorataa. Tuntuu että se raskautuminen on välillä ainoa hyvä ratkaisu ja se vauvva pitää saada välittömästi alulle, kun taas toisaalta tulee hetkiä kun sen asian siirtäminen ei haittaisi. Ehkä siihen siirtämiseen liittyy sekin, että voisin tuudittautua ajatukseen että onnistumme siinä myöhemmin. Jos minussa onkin jotain vikaa, eikä se onnistu silloinkaan? Olisimme vain "siirtäneet" ongelman selvittämistä. En minä tiedä, mutta stressata en ainakaan halua. Jos ois kyky ajatella niin varmasti, että jos se tulee niin on tullakseen. Keinolla tai toisella.

weheartit.com

Tänä aamuna oli menkkajomotusta, ja oonki miettiny että tänään ne varmaan alkaa. Suorastaan sanoen se olisi helpotus jos alkaisivat, en jaksa tätä piinaa. Kaapissa on vielä yksi testi, mutta en aio tehdä sitä kuin korkeintaan loppuviikosta jos menkkoja ei kuulu. Voihan se olla mahdollista että ovis on ollut myöhemminkin kuin kierron puolivälissä, ja jos hedelmöittyminen olisi tapahtunut niin se ei tällöin näkyisi vielä testeissä? Ehkä toiveajattelua, mutta teoria sekin. Koska en ole ovistikuttanut niin sen määrittäminenhän on pelkkää hakuammuntaa. En ole tässä kierrossa vaivautunut edes seuraamaan mitään lämpöjä tai limoja sen kummemmin, ehkä sen voisi tehdä ensi kierrossa...

Hain eilettäin kirjastosta tietokirjan hedelmöittymisestä ja sikiön kehityksestä. Kyllähän sielläkin kävi ilmi, että  hcg:n eli istukkahormonin pitäisi näkyä raskaustesteissä noin 10-12 päivää ovulaation jälkeen. Kirja oli kyllä mielenkiintoinen, meikäläiselle vaan alkaa käymään liiankin tutuksi aihe "hedelmöittyminen". Meinaan, että tiedän kyllä vaiheen jo melko yksityiskohtaisesti TEORIASSA. 

Ajattelin että tästä päivästä lähtien kunnostaudun hieman, ja suuntaan keskittymistäni muun muassa kouluhommiin, siivoukseen ja liikkumiseen! Salille voisi taas suunnata ja tehdä jotain aktiviteettia. Kouluhommiin tarttuminen on kaikista vastenmielisintä, tuntuu että motivaatio on hiipunut hurrrrjasti. Yäk. Tuntuu muutenkin, että elämä on ollut pelkkää koulua. Tai vuorostaan lomien iskiessä TÖITÄ. Koska tärkeintähän elämässä on koulu ja työ, NOOOT. Unohtakaa elämästä nauttiminen. Kouluangsti on siis iskenyt pahasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)