tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kp 30/28, pohdintaa kierrosta

Menkat ovat nyt abouttirallaa sen pari-kolme päivää myöhässä. Eilettäiset menkkajomotukset hävisivät yön myötä. Mutta iltasella tissini kipeytyivät?! Ensin mietin että kuvittelenko vain, mutta kyllä ne vain tuntuvat kipeiltä kun vähänkin tunnustelee. Varsinkin rintojen "sivuilta"... En tiedä sitten mistä tämä voisiko tämä kuitenkin enteillä kuukautisista, muistan kyllä joskus nuorena kun menkat alkoivat kuinka arat rinnat voivatkaan olla. Katsellaan nyt...

En kuitenkaan malttanut olla tutkimatta ja pohtimatta eilettäin tätä tilannettani. Mietin kaikkia asioita yhteen ynnäten, ja tulin yhden teorian lopputulokseen. Here it comes! Eninnäkin, ekassa kierrossa ovistikuttelin kierron puolen välin tienoilla noin viikon ajan, iltapäivisin samaan aikaan. Ei mitään tulosta eikä tietoakaan toisesta viivasta. Mutta eilen selailin hiukan muistiinpanojani tämän kierron poikkeavista fiiliksistä, mitä olen itselleni kirjoitellut... Kirjoitin kp 22 melko kovistakin alavatsan kivuista ja vihlaisuista, huonosta olosta ym. Mitä podin sinä iltana, ja mietin silloin että olisiko ne voineet olla alkion kiinnittymisestä tms. Mutta sitten havahduin, että jos minulla olikin kp 21 ovulaatio! Muun muassa Pompula kirjoittaa ovulaation jälkeisistä tuntemuksistaan täällä!

Tuo loi kyllä vähän toivoa tälle epätoivoiselle mielelle. Jos kp 22-23 tuntemukset olivat oviksen jälkimaininkia? (Tällä hetkellähän olisi vasta DPO 9 =D) Noh, sitten mietiskelin kuinka mahdollista tämä kohdallani voisi olla, oikeasti. Päädyin tälle sivustolle. Analysoin kuukautiskiertoni vaiheen, yep! =D Esim. viime kierrossa 1. Vuoto kesti 4pvää 2. Kuiva kausi olisi voinut kestää max. 5 vrk 3. Lisääntyvän liman kausi max. 12 vrk ELI 4+5+12= 21 ! Ovulaatio olisi kaiken järjen mukaan voinut tapahtua kp 21. Tämän jälkeen tulee tietysti ovis 1-2vrk, sitten oviksen jälkeinen kuiva kausi 12-16vrk. Mielenkiintoista, sanon minä! =) Koska tämä oli uutta tietoa minulle, en ole ajatellut tuota myöhäistä ovulaatiota tarkemmin. Myös "normaalisti" tapahtuvan ovulaation raja on tuo kp 21 ?! Niin ainakin luin monesta lähteestä. Sekin kuulostaa järkevältä, koska eihän kohdun limakalvo ole parhaimmassa kunnossa kierron loppuvaiheilla.

En tiedä jaksoiko kukaan kahlata tätä sekasotkua läpi, mutta mielestäni tuossa on kuitenkin järkeä. Ainakin tiedän mikä on teoria jos vielä osoittaudunkin olevani tällä hetkellä raskaana. =D Ja jos nyt on vasta DPO 9, niin testit ovat tietysti negoja. Pyrin silti olemaan nyt realisti, ja kävi miten kävi kunhan saa selvyyden tähän asiaan.

 Onko vähän vastustamattoman söpöjä nämä Anne Geddeksen vauvvakuvat? Aww.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)