perjantai 20. huhtikuuta 2012

Yk 3 kp 26

Pillereiden lopettamisen jälkeinen kiertoni oli 29 pvää, eli sama mikä pillereitä syödessä. Mutta sitä seuraava kiertoni oli vain 27 pvää, joten nyt on hämmentävää nähdä mihin kiertoni asettuu. Jos se olisi samat 27 pvää, niin voisin huomenna testata? Testasinhan jo eilen negan, mutta tänään en kyllä aio yrittää. Sanotaanhan testipaketinkin kyljessä että koittaa muutaman päivän päästä uudestaan. Toisaalta ovulaatiohan on voinut tapahtua myös myöhemmin kuin kierron puolivälissä, ja kiertoni venyy eikä edes näytä vielä oikeaa testitulosta? Noh, ehkä nämä ovat nyt niitä toivon sirpaleita.

weheartit.com

Nämä päivät ovat muodostuneet kituuttavimmiksi. Tuntuu että tunteet menevät vuoristorataa! Välillä olen aivan varma että kyllä sen on nyt ollut pakko tärpätä, ja toisaalta taas vaivun maanrakoon miettimään, ettei se vaan voi ikinä tärpätä. En osaa edes kuvitella miten minä voisin olla raskaana. Ärsyttävintä on, että raskausoireet ovat samat mitä kuukautisia enteilevät oireet! Suoraan sanottuna ihan pe*seestä. Äiti Luonto olisi voinut tämänkin järjestää fiksummin. Tälläkin hetkellä poden alavatsakipua, menkkamaista jomotusta siis. Mutta tätä on jatkunut jo useamman päivän. Ota siitä sitten selvää! Yritän silti valmistaa itseäni tulevaan,.. kyllä se kohta tippasee.

Hiukan huvittavaakin tässä prosessissa on ollut seurata miehen otetta asiaan. Hän ei selkeästi ollut ollut keskiverto ukkelia enempää hereillä yläasteen biologian tunneilla. Toki hän omasi käsityksen kuinka nainen saadaan paksuksi kertalaakista, kunhan vaan tekee Sen ilman kumihuppua. Mullahan olikin hiukan naurussa pidättelemistä alkuun, kun jouduin hienovaraisesti pitämään hänelle näitä ihmisbiologian opetustuokioita. =D Hän ei ole todellakaan palikka, ja pääsikin hommasta pian käsille. Olin jopa yllättynyt kun hän alkoi vihjailemaan mulle jotain "kiinnittymiskivuista", ja oli pakko vängätä oliko hän lukenut jopa ITSE jotain netistä. Kyllä oli kuulemma, paljonkin. =D Asiat ei kuulemma olleetkaan niin yksinkertaisia ja hyvin muistissa mitä hän oli luullut. Toinen asia mistä tässä yksi ilta yllätyin, oli että hän halusi udella multa lasten nimistä, mistä pidän. Olin ihan otettu, joten keskusteltiin hiukan aiheesta. Löydettiin jopa yhdet nimet kummallekkin, pojalle että tytölle, mitkä miellyttivät kumpaakin eniten. <3 Oli ihana hiukan leijjua ja haaveilla yhdessä. 

Varovasti tässä kuitenkin edetään, ajatusasteillakin. Huomaan silti että hän on potentiaalinen isä-ihminen. Hän ei myöskään ole pyörtänyt päätänsä tämän asian suhteen ilmoitettuaan minulle olevansa valmis. Sitä "pelkäsin" ehkä eniten, että hänen päätöksensä rakoilisi. Päinvastoin, hän osoittaa haluavansa tätä asiaa enemmän päivä päivältä. Ainakin mitä olen häntä tulkinnut. 

Palailen huomenna testituloksen kera. Yksi clearbluen +/- testi kun lojuu nurkissa, ja alkuviikosta pitäisi tulla muutama raskauskeiju.fi:n testi postissa. Odotukset ovat kyllä maassa tällä hetkellä, en vaan jaksa uskoa että sieltä plussa piirtyisi. Enhän ole saanut sitä plussaa näkymään edes ovistesteissä...

weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)