torstai 6. syyskuuta 2012

Rv 13+1

Huomenta kaikille, nimittäin täällä on ollu ihan paras aamu. Mulla ja vauvalla siis.. Samppa ei ole täällä yöpynyt vieläkään. Otin sit dopplerin esille tänään ja tässä teille vähän vauvan sydänääniä, jos tää nyt suostuu lataamaan sen pätkän tänne!<3 Kuuntelin niin lumoutuneena ääniä ja vahtasin näyttöä kunnes tajusin alkaa räepltämään kännykällä kuvaa ja videota. En edelleenkään tajua miten saan itse dopplerilla nauhotettua ääniä?? Se pitäisi olla mahdollista tuolla mutta ohjekirjasta en saanut mitään selvää ainakaan...

Syke vaihteli 120-155 välillä. Keskisykkeeksi tuli päälle 120.. Hmm, enteileeköhän se poikaa? ;-)

Sitten ku aloin nauhottamaan puhelimella videota, niin jouduin laittamaan dopplerin yhteen käteen ja syke hävisi mutta äänet kuuluivat. Kunnes liikautan lopussa kättä ja näytölle tulee heti oma sykkeeni.
Jokatapauksessa vauvan sydänääniä ne siinä ovat mitkä kuuluvat, melkosta laukkaa! <3


Miten voikaan tuntea jo niin suurta rakkautta vauvaa kohtaan?? Vaikka ei ole mitään käsitystä minkälainen persoona siellä massussa kasvaakaan! Kyllä se äidinrakkaus vain on erityistä... Samppa kun eilen just sanoi että ei halua kertoa kenellekkään sukulaisille vielä ennenku näkee että siellä oikeasti edes on mitään! Mua vähän jopa loukkasi tuo sanominen. Tottakai siellä on pieni vauva, kyllähän minä sen tunnen. Se on vain se tunne.

4 kommenttia:

 1. Miehesi varmasti on vain peloissaan aiemman kokemuksen jälkeen. Kyllä täälläkin puheet muuttui kertaheitolla np-ultran jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Niinhän se varmaan on, ainakin osaksi. Välillä vaan pistää ärsyttämään ku toiselle tää ei vielä ole niin konkreettista ja hössöttää itekseen. Mut pitäs vaan jaksaa olla kärsivällinen.

  VastaaPoista
 3. Hei, vaikea kyllä noista sykerajoista sanoa! :) Voi olla tyttökin jos keskisyke on matala :D pojalla kun sanotaan olevan korkea syke. Meillä se ainakin piti paikkansa esikoisen kanssa :) ja mitä miehiin tulee ja varsinkin miehiin, joilla ei aiempia lapsia niin... ne on kuule just tuommosia! :D Tottakai, ne ei tunne tätä raskautta niin syvästi kuin me naiset. Eikä niillä ole näitä raskaushormoonejakaan. Täytyy vaan malttaa mielensä ja kyllä se isyys sieltä nousee miehessäkin pintaan. Viimestään kun saa oman käärön syliinsä ;)

  VastaaPoista
 4. Aijaa mie luulin että pojilla ois se matalampi syke..:D no menee jännäksi ku arvuuttelee sukupuolta:P Mut nii odotan kovasti raskauden etenemistä ja näen unia mun vauvasta<3 Hyvinä päivinä sampan asenne ei haittaa mut sit huonoina vaan ärsyttää. kyllä se tästä:)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)