sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Rv 16+4 Ensimmäinen lääkärineuvola

Noniin, pitää nyt vielä päivittää siitä lääkärineuvolasta. Pitää kehua kyllä oikein mukavaa lääkärinaista joka siellä oli! :-) Tervehti, jutteli mukavia, kyseli vointia ja oli ennenkaikkea helläkätinen! Ihana lääkäri!

Kaikki oli onneksi hyvin. Kohdunsuu oli kiinteä ja tietysti kiinni, verenpaineet ok, paino oli nyt noussut lähtöpainoon mitä olin ekalla neuvolakäynnillä (KIITOS SUSHIN JA SOIJAKASTIKKEEN KERÄÄMÄN NESTEEN!). Vauvan sydänäänet kuuluivat neuvolan dopplerista vahvempina kuin koskaan ja saikin kehuja lääkäriltä. :-D Syke huiteli 155-162 kieppeillä. Voi kun olin pakahtua rakkaudesta siinä sitä kuunnellessa!!<3 Kaikkea sitä joutuukin vauvan eteen kärsimään, mutta tiedän että se on sen arvoista ja enemmän.

Nyt tuleekin mukavahko tauko tässä neuvolassa ravaamiseen. Neljän viikon päässä häämöttää ensin rakenne UÄ ja sitten vasta uusi neuvolakäynti. Onneksi silloin työharjoittelu on jo takana päin, kunpa selviäisin sinne ehjin nahoin ja stressaamatta päätäni irti. Neukkutäti kyllä sanoi, että olla yhteyksissä häneen jos on tarvetta sairaslomalle tms. 

Mua vaan suorastaan masentaa toi alkava harjoittelu. Tällä hetkellä on just sellainen olo että en selviä. Aamu seitsemän vuorot, perushoito, jalkeilla olo 8h, vittumaiset hoitajat, pitäis jaksaa olla tyrkkynä opettelemassa kaikkea, koulutehtävät, uusintatentit, harjoittelun tehtävät, tavoitteet.... Siis HUOH. Tiedän että pitää edetä päivä kerrallaan, mutta en voi olla ajattelematta tätä tulevaa työn määrää.

Onneksi tänä iltana on maajussille morsian! :-DD

1 kommentti:

  1. Tsemppiä tulevaan harjoitteluun! Oon lääkärin kanssa samaa mieltä, että sairaslomaa sitten vaan jos työ käy liian raskaaksi :)

    Sinulle on haaste blogissani!

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)