torstai 13. syyskuuta 2012

Rv 14+0

Miettikää, 15. raskausviikko alkaa! Uskomatonta :-) Siellä se pieni kasvaa ja kehittyy, eikä ilmoittele vielä mitään merkkejä mamille olemassaolostaan. Muuta kuin edelleen huonolla ololla joka vaivaa jossain vaiheessa päivää. Ollaan vertailtu serkkutytön kanssa olotilojamme, ja hän on tosiaan joutunut oksentamaan harvase päivä! Ja itse en ole kertaakaan oksentanut! Saapa nähdä kumpia me oikein odotellaan maailmaan saapuviksi, olis kyllä kiva jos lapset sattuis olemaan samaa sukupuolta niin niistä ois leikkikavereita toisille. Vaikka kyllähän pojat ja tytötkin pieninä osaa leikkiä keskenään. :-) Serkkutytön esikoinen on poika, mutta kovasti hän "toivoisi" tyttöä saapuvaksi.. Kyllä jänskättää!

Kävin eilettäin terveyskeskuksessa antamassa pissanäytettä, kun toissapäivänä kärsin vatsan "kivistelystä" koko päivän. Itse asiassa se alkoi jo yöllä.. Ja joskushan alavatsakipu enteilee siitä pissatulehduksesta, mutta ei mulla ollut mitään tulehdusta! Nyt on kyllä jo normaalimpi olo, mutta kaipa se vaan sit johtuu niiden kannattimien venymisestä tms nämä kivistelyt.. Tuntuu et joka toinen päivä on normi olo ja joka toinen päivä sit vähemmän normi.

Aloin sattumalta netistä vielä selailemaan sitä listaa, mitä ei saisi syödä raskausaikana. Onneksi selasin, koska siellä oli muun muassa korvasienestä että ei todellakaan saa syödä. Oisin nimittäin Levillä varmaan ravintolassa tilannut jotain korvasienistä tehtyä, sillä raskastan sienä ja siellä joka paikassa on korvasieniä saatavilla. Niissähän on sitä myrkkyä mikä oikein valmistamalla haihtuu, mutta kuulemma osa myrkystä ei lähde pois edes valmistuksen jälkeen eikä raskaana oleva saa sitä syödä. 

Olen saanut muuten niitä tunnustuksia sieltä ja täältä teiltä ihanilta lukijoilta. En vaan ole vielä ehtinyt laittaa sitä eteenpäin, teen sen tässä lähipäivinä! :-)) Tästä tuli nyt vähä sekava postaus mutta piti päivitellä kuulumisia kun on niin hjuva fiilis! Mukavata torstaita kaikille, pus!

3 kommenttia:

 1. Hei, pystytkö lukemaan mun blogiani? :D Menin taas stekkaileen noita asetuksia uusiksi, niin vähän mietityttää :D *tietokoneihme* Noista oloista puheenollen, mulla on justiinsa samaa, että vaihtelee niin kovasti nuo olot. Välillä tosi hyvä ettei mitää häikkää ja sitte taas käydään lähellä pohjaa :D esim. mulla oli nyt pari päivää niin kauhia pääkivun jyske, että meinasin jo marssia terveyskeskukseen kun ei loppua näkyny eikä panadoli auttanu. Mutta nyt taas helpotti ja kaikki on hyvin. Huomannu, että kun syö tosiaan säännöllisesti niin pahaolokin on suhteellisen hallittavissa. Vaikka välillä tuntuu, että on huono olo syödessäkin :D kiva, kun sulla on joku tuttu oottamassa yhtäaikaa, se on kivaa kun saa yhdessä vertailla oloja ja jne :)

  VastaaPoista
 2. Sun blogi ilmoittaa että se on salasanan takana kutsutuille lukijoille??
  Mullakin on välillä ollut pääkipuja, pahojakin sellaisia mutta nukkumalla mennyt ohi.. Se ilmeisesti johtuu sitä progesteronin erityksestä tms.? Säännöllinen syöminen kyllä ehkäsee kivasti kuvotusta, mutta joskus jos se kuvotus ehtii tulla nii ei auta vaikka söiski. Eli sit saa syödä vaan etovassa olotilassa loppu päivän :-D

  VastaaPoista
 3. No pöh... pitääpä muuttaa taas asetuksia... :D

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)