keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Väsy

Oon niin väsynyt. Oikeastaan tää viikko on alkanut kerrassaan väsyttävästi, vaikka olen pyrkinyt 8h yöuniin. Rinnat ovat myös niin kipeinä, että töissäkin riuhtoessa jos ne johonkin osuivat niin ois tehny mieli kiljasta!:-D
Alavatsasta nippailee välillä ja tulee sellasia yksittäisiä pikku vihlaisuja kohdun seudulla. Siinä oireiden kirjo tällä hetkellä. Oon vaan niin onnessani tosta haamusta jonka sain. Oikeastaan mietinkin testiä tehdessä että jos siinä ei näy mitään, niin tää kierto meni harakoille. 

En voi ymmärtää vielä että siellä se hippunen kasvaa. Yrittää ainaskin! Enkä varmaan pysty täysin olemaan rentona alkuun kun se keskenmeno pyörii mielessä. 

Viime yönä näin niin hirveetä painajaista siitä että seisoin ulkona ja tunsin kun veri alkoi valumaan housuihin. Sitä vaan valui ja valui ja lopulta sieltä mötkähti joku ulos.. Huh. Onneksi siinä vaiheessa herätyskello soi! Huokaisin helpotuksesta pyyhkäisin pisarat silmäkulmista että untahan se vain.. :-)

Ois tehnyt mieli töissä sanoa kaverille joka on labran tätinä töissä, että otappas verinäyte multakin ja katso hcg pitoisuus, mutta enpäs kehdannut sit alkaa liian uteliaaksi. Tosin oishan se ollut jännä tietää!

Pitääköhän mun nyt vaihtaa yk:t ja kp:t rv:ksi? ;-)

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että pikkuinen pysyy nyt matkassa! Varmasti tuo edellinen KM painaa mielessä, toivotaan että ei ole syytä huoleen ja kaikki menee tällä kerralla hyvin.

    VastaaPoista
  2. Juu toivotaan. Ja minä toivon niin sydämeni pohjasta niitä haamuja ja plussia+++ teille kaikille muillekkin! <3

    Se KM oli kyllä hirveintä ikinä. Varmasti muistuu mieleen se kun päästään pidemmälle. Stressaa vaan.. Toivottavasti jatkossa näen vain vauva aiheisia onnellisia unia! :-)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)