perjantai 13. heinäkuuta 2012

Rv 5+2

Huhuu, työviikko pulkassa vihdoin. Tämä päivä meni ihan jäätävässä väsymyksessä töissä. Mietin ensin että miksen "herää" koko päivänä, kunnes tajusin että ehkä tää on nyt tästä raskaudesta johtuvaa väsymystä. Tuntu siis että koko työnteko oli kuin hidastetusta leffasta!! 

Tuli kuitenkin rehkittyä taas kiitettävästi vaikka olenkin tietoisesti yrittänyt olla rasittamatta liikaa itseäni. Töistä tullessa alavatsaa "poltteli" jälleen, piti ihan mennä kippuralle sohvalle hetkeksi. Tuli ihan sellaisia kovempia vihlaisujakin, hui. Söin ja otin sitten päikkärit, mutta edelleen jos kävelen ympäriinsä niin se polttelu alkaa?! Istualtaan ja makuultaan ei tuntemuksia. Olen sit suosiolla pötkötellyt.

Päikkäritkäät ei muuten auttaneet tähän väsymykseen, ei edes ne 2,5h!

Mulla on vielä 4 viikkoa töitä edessä, 3 viikkoa takana. Nyt jo tuntus että muutama lomaviikko ois enemmän kun tervetullut. Ärsyttää tosissaan kun porukka töissä vouhottaa koko ajan kesälomasta ja osa jää lomalle tasaiseen tahtiin. Itse pitäs vaan jaksaa painaa, oli olotila mikä tahansa tälläkin hetkellä. :-( Olen lomaillut viimeksi jouluna.....


2 kommenttia:

  1. Voi ei, koita jaksaa! Älä rasita itseäsi liikaa jos masu ei siitä tykkää. :/ Vietä ainakin rentouttava viikonloppu! :)

    VastaaPoista
  2. Pitää tosiaan ottaa ihan iisisti nämä pari päivää. Mietin tuossa kyllä sitäkin, että voisko noi "polttelut" johtua pissatulehduksesta? Nimittäin pissattaa usein ja ehkä ihan vähän kuumottaa ja kirvelee pissaa. Enpä tosiaankaan kaipaisi mtn pissatulehdusta tähän. :-(( Mutta se tulehdus vois myös aiheuttaa vähän niinkun tällaisia tuntemuksia. Pitää nyt seurailla ens viikkoon...

    Jos menis aikasin nukkumaan että masuki rauhottus. :-)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)