tiistai 31. heinäkuuta 2012

Rv 7+5

Mun huikea viikon loma on 10 työvuoron päässä! Tänään oli myös eka palkkapäivä, sen eteen tein 5 täyttä viikkoa töitä. Ja voin sanoa että ei loppujen lopuksi kovin hymyilyttänyt kun tilille jäi muutama satanen laskujen ja vuokra jälkeen. :'(( Onneksi siis on vielä ne 10 työvuoroa. Näillä palkoilla ei taideta paljon matkustella... Olen ajatellutkin ennemmin laittaa sivuun jotta myöhemmin voi hankkia pikkuiselle tarvittavia asioita.

Mutta jos en olisi ollut töissä niin missähän ahdingossa sitä olisikaan ollut?! Hui. Kyllä Maija Meikäläisen on painettava töitä niska limassa jotta laskut saa maksettua. Niin se vain on.

Äitini oli muuten eilen innoissaan odottaen ultrakuulumisia. :-) Ihmetteli silmät pyöreinä kuvia miten se voikaan olla vielä niin pieni. :-D Hänen aikanaan varhaisultria ei kai edes tehty? Hän ei ainakaan koskaan ole käynyt moisissa. Ihmetteli siksi miksi minä haluan sellaiseen mennä. Hö..

Tirkistelen vähän väliä kuvia ja mietin onko tää todellista. Väsymys painaa myös päälle kuin yleinen syyttäjä ja laitoin eilen seitsemältä illalla nukkumaan ja heräsin seitsemältä tänä aamuna! Unen tarve on siis järkky. Nyt pitäisi kuitenkin jaksaa kymmeneen saakka iltavuoro ja aamulla sit aamuvuoroon. Ei ole ihana yhdistelmä mutta aion kestää tulevat vuorot, oli mikä oli. Odotan myös sitä toista kolmannesta kovasti kun tämän väsymyksen pitäisi väistyä ja tilalle tulla joku super pirteä duracel pupu?!?? :-D Niinhän ne sanoo, joten sitä odotellessa!!

Nyt hyvää alkuviikkoa ihanat lukijat ja positiivisia ajatuksia. :-)

2 kommenttia:

  1. Hei! Mukava löytö tämä blogisi, varsinkin kun olet ilmeisesti saman ikäinen kuin minä, ja meilläkin vauvahaaveita on ja yritys itseasiassa alkaa parin viikon päästä. Olisi mukava jos kirjoittelisit teidän elämäntilanteesta, mitä teette, kuinka kauan olette olleet yhdessä jne. Sellaisia asioita olen itse paljon pohtinut, tai siis että onko viisasta tehdä vauva nyt, vaikka itselläni opinnot kesken yms.

    VastaaPoista
  2. Hei Poppaliini! Kiitosta viestistä ja postailuehdotuksesta. Voin kyllä kertoilla taustastani enemmän jossain postauksessa. :) Toki monia asoita on käynyt ilmi jo blogin alussakin mutta onhan niitä vaikea noukkia sieltä täältä.

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)