sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Rv 38+4

Täällä ollaan edelleen YHTENÄ kappaleena. Vaikka kuinka oisin toivonutkin sitä jakaantumista.;-) Ollaan oltu S:n kanssa pari yötä porukoilla, joten eipä mulla ole ollut ihmeempiä päiviteltäviä. Nyt sitten loppu aika haudotaan täällä kaupungissa synnärin läheisyydessä, toivottavasti pääsisin loppu viikosta synnyttämään! Huomenna on vielä neuvolaa, puuh.

Lounaaksi salaattia, nams!

Sain ystävältäni lainaan söpön mobilen pinnasänkyyn! :-)

Itse viihdyn porukoilla paremmin kuin hyvin, mutta S:lle se on vähän toista. Vaikka mun porukat on rentoja ja meillä voi käyttäytyä kuin olisi kotonaan, niin S on aina hyvin muodollinen. Sen lisäksi että se käyttäytyy meillä tosi jäykästi, se keskittyy käyttämään aikansa puhelimella pelaamiseen. Siis nytkin se pelasin puhelimellaan kaiken valveillaoloajan meillä, niin aikuismaista käytöstä eikös... Se ei siis osallistu mihinkään keskusteluihin, jos sille ei erikseen osoiteta kysymyksiä. Se ei myöskään naura millekään jutuille, sillä sen huumorintaju on ilmeisesti mitä on. Eihän mekään naureta ikinä sen kanssa millekään. Mun mielestä sen "haa haa" -jutut on niin puujalkavitsitasoa että en tiiä ketä ne naurattas... Sit kaiken lisäksi äiti oli vääntäny hiki hatussa meille ihanaa ruokaa paahtopaistia, ja S sanoi jo ennen ruokaa että sillä kyllä haluttas hampurilaisateriaa. Siis voi veljet?! Illalla sen oli pakko päästä hakeen sitä hampurilaisateriaa lopulta, ja eihän siinä auttanu kun kuskata se grillille. Mulla tuli taas jotenki niin vastenmielinen olo sen seurassa. Eipä me puhuttukaan mitään pariin vuorokauteen ja nyt oonkin taas ihan kyrpä otassa sen suhteen.

Joka tapauksessa. Onneks saan olla illan rauhassa kun S lähtee töihin pian. Nytkin se tuolla PELAA, yllättäen. Yritän nyt kaikin keinoin meditoida vauvalle ajatuksia pikaisesta ulostautumisesta! :-D

Laitoin muutama viikko sitten nettiin ilmoituksen että haluaisin myydä sen aiemmin ostamani kotidopplerin , ja kappas tänään sain sille ostajan! Jippii! Oon niin onnellinen että saan sen nyt käsistäni, sillä olin laittanut sen varaan että saisin sen myytyä pois heti kun en tarvitse sitä. Ehdin kyllä hiukan pelätä jos sille ei löydykään ostajaa, mutta onneksi löytyi. :-) 

P.S Ja nyt vielä kaikki osallistumaan Operaatio Ötökkä -blogissa olevaan synttäriarvontaan! :-)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti vauva kuulee sun meditoinnin ja alkais jo saapua maailmaan! :D Ihana masu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Lähettäkää te muutkin niitä synnytystä edistäviä ajatuksia tänne suuntaan. ;) Ja kiitos kohteliaisuudesta<3

      Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)