lauantai 16. maaliskuuta 2013

Oloja

Klo on 22 illalla lauantaina ja mulle vaihdettiin käynnistysmenetelmää jostain syystä aamulla cytoteceistä ballonkiin. Se siis asetettiin kohdunsuun ja sikiökalvopussin väliin javoin sanoa että sen laitto oli helvetillistä kidutusta! En oo kokenut aiemmin mtn vastaavaa.. Sen asensi kovakourainen kirurgi klo 12 jonka seurauksena alkoi välitön jäätävä menkkajomotus. Klo 15 pääsin käyriltä makaamasta pystyyn ja supistuksia alkoi tulla säännöllisesti 4-5min välein ja pysyin useamman h jalkeilla.

Ennen klo 18 kätilö ehdotti suihkua ja meninkin sinne 45min ajaksi. Sitä ennen saamistani lämpöpakkauksista ja panadolista ei ollut mtn apua! Seitsemältä kätilö ehdotti oxynorm annosta ja otin sen ilomielin. Vei supistuksilta vähän kärkeä pois, pidensi suppareiden väliä mukavasti ja nousi rentouttavasti nuppiin. Tällä hetkellä vaikutus on lakannut ja kirjoitan supistusten välissä tätäkin jorinaa tänne. Ei mtn hajua miten jaksan yön kun en voi nukkua!  Ballongin pitäs tulla myös ulos kun kohdunsuu on auki 3-4cm mut eiiiii.. mitään ei tuu vieläkään ulos!!

S on reippaana poikana ollut seurana päivästä ilta 22 ja lähti nyt nukkumaan. Toivon et pääsisin saliin yöksi mut eihhh, mua kidutetaan näemmä ihan kunnolla!

Kärsimysnäytelmä jatkukoon.....

6 kommenttia:

 1. Auau, ei kuulosta yhtään kivalta. Synnytystuskissa on kuitenkin se hyvä puoli, että palkinto on aivan mahtava ja pahimmat kivut unohtuvat yleensä nopeasti, kun vauvan saa syliin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Huh, kylläpä siellä nyt koetellaan. Toivottavasti palkinto olisi pian sylissä! Tuhannesti tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi höhlä.. Poika antaakin nyt odotuttaa itseään! Koita pysyä positiivisena, vaikka varmasti "vähän" v*tuttaakin tuo kärsiminen.

  P.S. vou, S on siis tosiaankin ollut sun kanssa siellä? Ihan omasta vapaasta tahdostaan vai? :o

  VastaaPoista
 4. Mulla on just sellanen olo et voiko kohta enempää koetella.. oon väsynyt ja sitäkautta turhautunut. S tosiaan oli täällä mutta näytti välillä mielenosoituksellisesti tylsää naamaa ja tokaisi et mitäs hyötyä siitä täällä on. Mut en halunnu olla yksinkään. Eli osittain käskystä oli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua.. <3 varmasti väsyttää ja turhauttaa kun asiat ei etene, eikä kyllä toi Sampan asenne kauheesti asiaa ainakaan auta! Mun tekis mieli lyödä sitä paistinpannulla päähän, jos vaikka pieni aivotärähdys sais sen näkemään asiat uudessa valossa.. Tai ainakin opettais sitä käyttäytymään.. Mut toisaalta ihan jees, että oli paikalla, vaikka sitten pakottamalla. Olishan se voinu jättäytyä kokonaan pois.

   Ja vaadi nyt ihmeessä jotain kivunlievitystä, et saisit hetken edes levätä! Tsemppiä oikeesti tosi paljon, oot mun ajatuksissa täällä! :)

   Poista
 5. Voi että! :,(
  Hirveän paaaaaaaljon voimia sinne sinulle!

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)