tiistai 19. maaliskuuta 2013

TI 19.3.13

Lääkäri kävi aamulla ja alkoi selittämään kuinka tässä on muitakin vaihtoehtoja kuin cytotecit, että esim. Ballonki! Voi jeesus, sen verranko hän oli vaivautunut perehtymään mun potilaskertomuksiin?? Se helvetin ballonkihan oli mulla vuorokauden LA-SU ja voin sanoo ettei ikinä enää. Älähdin tietty että ei sitä kyllä uusiksi aleta tunkeen. Helvetti mitä kidutusta ja lääkäri kehtas vielä sanoo ettei sen pitäs kyllä tuntua missään?!?! No sen jälkeen tivasin ettenkö pääsis kotiin levähtään ja sen mielestä se ei vaan sovi nyt kun RR on niin koholla. Lisäksi mulla alkaa oleen viikkoja kasassa ja täällä ei muutenkaan odoteta ku max 10 vrk yli ajan. Vauvan pitäs alkaa syntyyn, eikä mitään hajua miten se onnistuu! Tultiin sit siihen tulokseen et tänään annetaan vielä cytoteciä 2 x kaksinkertanen annos ja jos ei supistele ja käyrä on illallakin hyvä, niin pääsen yöksi nukkumaan KOTIIN. Siis kuinka ihanaa..pääsisin omaan sänkyyn! Ihan hirveetä että haluun jo mieluummin omaan sänkyyn ku rttä synnytys käynnistyisi... Mulla on vähän sellanen kutina että tässä mun tapauksessa päädytään vielä sektioon. Mut tietty eka kidutetaan se 2vkoa täällä sairaalassa, kunnes todetaan että not gonna happen! Tää on niin tätä.

EDIT. Cytotecejä vedetty viideski päivä eikä yhtään ainutta tuntuvaa supistusta. Ainoastaan vatsan kivistelyä... Nyt makaan vielä käyrillä mitkä lekuri tarkistaa ja lähen kotiin nukkumaan. Ah sitä autuutta!!

3 kommenttia:

  1. Ei voi muuta sanoa kuin, että tsemppiä! <3 Toivottavasti kohta alkaa tapahtua...

    VastaaPoista
  2. Voi itku miten mälsää ku menee niin vaikean kautta sulla toi synnytys! Toivotaan, että pääset sentään kotiin nukkumaan ens yönä jos noi lääkkeet ei nyt ala vaikuttaan.. :)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)