maanantai 18. maaliskuuta 2013

Epätoivo

En voi uskoa kuinka vaikeaksi tämä lapsen ulos saaminen on minulle tehty, eikö tosiaan vähempikin olisi riittänyt?? Neljäs käynnistyspäivä aluillaan. Eilen se helvetillinen ballonki otettiin pois ja lääkäri totesti ettei mtn edistystä ollut tapahtunut, vaikka mulla oli supistellut lauantaina klo 15-24 ajan 4min välein. Eilen sitten jatkettiin cytoteceillä ja aloitettiin vihdoin mulle verenpainelääkitys. Ehdin saada 2 annosta cytoteciä kun illalla seiskalta oksensin. Olin voinut koko päivän todella huonosti ja olin yliväsynyt... Laitoin eilen sitten ilta kahdeksalta nukkumaan ja heräsin tänään aamu viideltä. Näin suihkun ja unien jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä Silti masentaa jo suorastaan tämä käynnistely. Ainoa merkki mistään on ollut eilen alkanut verinen limavuoto.. ilmeisesti se limatulppa. Mutta saa nähdä kuinka pitkään menee että saan vauvan syliin.. jään ilmeisesti asumaan tänne sairaalaan! Se mun serkkutyttökin synnyttiviime yönä vaikka hänen LA oli 2vkoa mun jälkeeni.. vaikea iloita just nyt siitäkään kun on niin epätoivoinen olo itsellä. Näihin tunnelmiin...

13 kommenttia:

  1. Voi ei. Pääsi ihan itku kun luin ton. Toi ei ole kyllä yhtään mukavaa. Lisäksi kun se vauvan hoitokin on väsyttävää niin sitten se pitää alottaa hirveessä univelassa.
    Ihan hirveesti jaksamista nyt ja tulevaisuudessa. Toivottavasti kaikki menee paremmin kuin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti myötötunnosta. Kyllä on ollut itku herkässä tässä itselläkin eilisestä lähtien.. vaikea psyykata kohta itseä enää. Toivotaan että tänään alkaisi tapahtua!

      Poista
  2. No voi paska, onpa kurjaa :( hurjasti nyt tsemppiä ja voimia, vaikka tiukkaa tekeekin <3

    VastaaPoista
  3. Mä olen joka päivä innolla käynyt lukemassa sun kuulumisia. Toivottavasti tänään jo pamahtais! Paljon tsemppiä.

    VastaaPoista
  4. Voi hitsi, miten pitkittynyt synnytys! Toivottavasti tänään alkaa tapahtua ja nopeasti! Voi oikeasti turhauttaa ja surettaa. Anna vaan tunteiden paukkua ja voimia! Itsekin seurailen ahkerasti kuulumisia, että millonka syntyy. :)

    VastaaPoista
  5. Voi että, onpa kurjaa :( Hirveesti tsemppiä & voimia!!

    VastaaPoista
  6. Hitto, rupeen itte miettiin jo sanontaa, jota mulle aina hoetaan, ettei ykskään lapsi oo sinne vielä jääny, mut toi
    alkaa kyllä jo kummastuttaa! Mut ainakin vauveli viihtyy! (: VOIMIA!

    VastaaPoista
  7. Miulla käynnisteltiin pari päivää ja vuoto kun alko ni vuorokauden sisään synty! Toivottavasti pääset kohta jo tosi toimiin! Tiiän miten syvältä ja raskasta tuo käynnistäminen on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveikasta siis:) Haluan jo niiiin päästä synnyttään..

      Poista
  8. Voi ei, voimia! Toivottavasti vauva päättää kohta pistää vähän vauhtia hommaan ettei nyt ihan jää masuun majailemaan. :)

    VastaaPoista
  9. Kylläpä sinua koetellaan! Parisuhdekaan kun ei ole tainnut olla ihan helpoimmasta päästä eikä tämä odotus siinä samassa ja nyt vielä tämä! Ehkä se vauva vain ei ole valmis vielä syntymään. Miksi muuten käynnistely aloitettiin jo noin aikaisin, minulta on tainnut mennä se ohi? Ainakin täällä terkkari sanoi, ettei lääkärit suostu käynnistämään synnytystä ennen 41+5 ellei ole lapselle tai äidille jotain vaaraa..
    Eli siis itse saan odotella vielä 11 päivää ennen käynnistämistä, jos siihen joudun (toivottavasti en, tuo sinun kertomasi ei todellakaan kuulosta mukavalta..).

    Mutta tsempit, kyllä se vauva sieltä ulos tulee, yritä levätä mahdollisimman paljon ennen sitä suurinta urakkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun korkeiden verenpaineiden takia ja kun vauvan painoarvio LA oli 4kg..

      kiitti tsemeistä:)

      Poista
  10. Muakin käynnisteltiin kolmisen päivää ja ekana päivänä typerä lääkäri ballonkia laittaessa hajotti kalvot niin, että vedet tietenkin meni ja niiden vesien menon takia lopulta leikattiin. Mutta sä mahdollisesti saat kokea kuitenkin oikean synnytyksen, vaikka raskaalta tuntuukin niin palkinto on mahtava <3
    Jaksamisia hurjan paljon!

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)