lauantai 12. toukokuuta 2012

Viikonloppuja...

On sellanen hiukan hunningolla olotila. Ehkei niin hiukankaan... Yriteltiin selvitellä välejä Sampan kanssa eilettäin kun äiti lähti täältä. Ilta meni jotain siinä tingatessa ja sit se nukahti sohvalle. Aamulla se lähti sit taas ku suuttu mulle, nimittäin röökaamisesta. En oo pitkään aikaan poltellut, mutta viime aikoina sit olen. En oo koskaan ollu mikään tupakinpolttaja varsinaisesti, koska mulla ei oo mitään vaikeuksia lopettaa sitä. Se on lähinnä huono stressinlievityskeino! Mutta se ei voi ymmärtää sitä. Ja tottakai mua vituttaa että joku yrittää olla mun elämäni herra, ja käskeä mitä saan tehdä ja mitä en. 

Eilettäin se kuitenkin pahoitteli tapahtunutta ja kuinka idiootti se on ollut. Ei ollut käsittänyt kuinka raskaaski sen keskenmenon otin, ja kuinka typerä se oli kun meni heti sen jälkeen laukaseen niitä juttuja, ettei halua yrittää enää. Kaipa se oli ollu joku paniikkireaktio tms. On kuulemma halukas yrittämään edelleen, mutta en antanut sille mitään vastausta mihinkään. Mua vituttaa äärettömästi tollanen käytös. Vie VähäN luottamusta.

En tiedä yhtään mitä haluun tehdä. Eikä me todellakaan olla hässitty sen asian eteen vielä, enkä tiedä hässitäänkö edes. Kaikkihan tuntuu taas vaihteeksi olevan kiinni musta.

5 kommenttia:

 1. Hyvä kun saitte juteltua :) ehditthän te vielä hässiäkin ;) hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Totta, sen osalta hiukkasen parempi fiilis. Ja tässähän on muutama päivä aikaa miettiä sitä hässimistäkin ;) Samoin vkonloppuja sinne! xo

  VastaaPoista
 3. Varmasti saatte vielä asiat selviksi ja tulee se aika.....hässiä. :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin sun blogiin ja jään seurailemaan! :) noi miehet nyt on välillä vähän tollasia taliaivoja, mutta kyllä se siitä! Ne kun ei aina osaa ilmasta itteensä niin hyvin, eikä kerro omista tunteistaan niin avoimesti kun me :) eiköhän tää oo asia, mistä lähes jokaisessa parisuhteessa kinastellaan silloin tällöin. Mutta suomalainen mies ei puhu eikä pussaa ;)

  VastaaPoista
 5. OA= Niin, kaikki ajallaan. Toisaalta on miettiny että yks kierto sinne tänne. Jos ei nyt oo oikea aika niin kyllä sie vielä tulee. Pahin hormonimyrsky alkaa laantua. Vaikka ei se vauvakuume todellakaan mihinkään ole hävinnyt! Onhan se väärin miestäkin kohtaan sit pistää "pakon" eteen, jos se haluaa jotain miettimisaikaa.

  Lila= Tervetuloa seurailemaan!:) Miehet on taliaivoja, liian usein. Tiedostan etten ole ainoa joka painii näiden asioiden kanssa parisuhteessa. Välillä silti tuntuu että miten niin miehet ja naiset ovat luotuja toisilleen! :D

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)