sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Mietintämyssy

Keskusteltiin Sampan kanssa syvällisemmin. Mun täytyy nyt ehkä antaa vauva-ajatusten levätä hetken... =( Mietittiin että jos siirrettäis tätä yrittämistä loppu vuoteen, joululle? Silloin ainaki kaikki ois varmaa, mun omatkin opiskelut ois paljon pidemmällä.. jos aion niitä opiskeluja vielä edes jatkaa. Olen miettinyt myös välivuoden mahdollisuutta. Hmm.

Samalla kun S saa haluamansa "hengähdystauon", voin minäkin tehdä haluamiani asioita ja keskittyä itseeni. Vaikka Samppa oiskin ollut nyt valmis yrittämään, niin mun mielestä aika ei ehkä ole kuitenkaan kypsä. Siis pelkään vaan ettei S ole valmis, vaikka toisin sanookin. Puoli vuotta sinne tänne. Haluan että hän on vauvasta 110% varma. Me mentiin kyllä hässimäänkin, mutta ajateltiin nyt sitten ehkäistä jatkossa... Eipä tästä nyt voi mitään seurata, meneillä kp 7 ? / 28. Tms. Eikä kyllä hässitty vauva mielessä, oli ihan eri hässimistä tämä! Heh. =o) Vauvantekopuuhien lomassa on jotenkin ehtinyt jo hiukan "unohtaa" toisen, tai sen kiihkeän vetovoiman mitä suhteena alkuaikoina tunsi. You know. Välillä tuli mietittyä vaan mikä kp on menossa ja milloin kannattaa lykkästä siemeniä itämään! Karua mutta totta. Sitä vauvaa vaan ajatteli niin paljon, että siitä tuli melkeinpä pakkomielle.

Tällä hetkellä kuitenkin, lopulta omasta tahdosta, siirrän asian tulevaisuuteen odottamaan. Sovittiin että jouluna aletaan taas kokeilemaan onnea. Kuka tietää vaikka hiukan aiemminkin.. Varmasti voi tulla haikea mieli kun menen synnärille työharjoittelemaan muutaman viikon päästä, en oikein tiedä mitä tunteita se herättää minussa. Tuleeko se tunne, että mun on saatava oikeesti se lapsi pian? Pelottaa. Yritän pitää kontrollin. =D

Kaipa sitä vois tänne kuulumisia sit kertoilla aina väliin aiheeseen liittyen. Yritysblogiksihan tämän perustin, josta toivoin kehkeytyvän odotus- ja kenties vauvablogikin! Ehkä vielä jonain päivänä.. 

Bloggailen kun tuntuu siltä. xoxo

2 kommenttia:

  1. Mietintätauko on varmasti hyvä ratkaisu, ehkä se yritys alkaakin uudestaan jo ennen joulua jos siltä tuntuu. :) Itsekkin huomaan, että välillä sitä uppoutuu liikaa tähän "projektiin" ja unohtaa nauttia suhteesta. Tuntuu, että nyt kun on jo useampi yk takana, niin alkaa vähän hellittää oman intoilun kanssa.

    Jatka ihmeessä fiilisten raportointia tänne! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, eiköhän sitä raporttia puske viimeistään sit loppu vuotta kohti! Nyt on ainaki tuntunu ihan hyvältä ja semmoselta rentoutuneelta :)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)