tiistai 29. toukokuuta 2012

Vauvakuumetta...

Toinen päivä synnärillä. En päässyt vielä näkemään tositoimia, vaikka salissa synnytettiinkin aamuvuoron aikana. Harmi!! Tehtiin perusjuttuja työvuoron aikana: hoidettiin vauvoja, punnittiin, otettiin bilirubiiniarvoja, juteltiin äitien kanssa yms. Pääsin myös lastenlääkärin kotitutustarkastukseen ja näin ekaa kertaa synnyttäneiden naisten alapäitä! Heh. Ei sinänsä että siinä mitään hauskaa olisi, mutta mua on kieltämättä haluttanut nähdä miltä ne oikeasti tommosen rääkin jälkeen näyttävät. =D Noh, lopputulos ei kaikilla ollut yhtä kaunis, mutta siis joistain ei kyllä edes huomannut että olisivat paria päivää aiemmin synnyttäneet! Kyllä se toosa siis ainakin ulkoisesti palautuu.. Mutta sisäiset ongelmathan ne vasta kettumaisia onkin. 

Suurin osa äideistä kuitenkin puhelee synnytyksestä positiivisin mielin, kenelläkään ei tähän mennessä (n.20 äidistä) ole jäänyt traumoja synnytyksestä. Lupaavaa. Kivunlievitykset ovat niin hienoja keksintöjä, että parhaimmassa tapauksessa synnytys voi olla lasten leikkiä vain! Ei kipuja.. mutta ajoituksenhan on oltava melko hyvä.

Oon kyllä taas vauvakuumeen kourissa. Huh.

3 kommenttia:

 1. Voin vaan kuvitella miten vauvakuume roihuaa kun päivät hypistelee pikku-tuhisijoita.

  Hmm, enpä ole ennen tullut miettineeksi, että miltä se alapää näyttää synnytyksen jäljiltä....hui! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulosti hauskalta toi että näit ekaa kertaa synnyttäneiden alapäitä. :D Siis eihän siinä mitään hauskaa oo, mutta jotenki se oli vaan hyvin sanottu. Hahha. :) Mutta joo, tsemii!

  VastaaPoista
 3. OA= Siis todellakin. Itseasiassa mun vauvakuume ei IKINÄ ole ollut näin paha kuin se on nyt. Oon tänäänkin hyssytellyt ja kylvettänyt niitä pieniä muutaman vuorokauden ikäisiä tuhisijoita. Aivan käsittämättömän ihanaa!! Mutta niin raastavaa toisaalta...

  Anonyymi= Joo mustaki toi kuulosti vähän hassulta... mutta onhan sitä tullu mietiskeltyä että no muuttuuko se nyt nii paljon synnytyksen jälkeen. Mut taitaa olla urbaaneja legendoja vaan! =DD Kiits!

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)