perjantai 4. toukokuuta 2012

Rv 5+3

Oon tullut jo melkoiseen flunssaan, hu huh. Viime yö oli melko tuskaa kun oli niin tukkoinen olo ja lihaksia särki. =( Eilettäin sain jonku ihme itkukohtauksenkin ja ukkeli oli vähän hämillään, heh. Kaipa se oli tää kipeä olotila ja huoli pikkuisesta. Päädyttiin kuitenkin miehen kanssa siihen tulokseen, että meen varhaisultraan, ihan vaan varmistuksen vuoksi. Tänä aamuna sit tilasin Terveystalolta ajan ja saatiin se soppelisti loppu kuulle! <3 Sillon viikkoja pitäs vähintään olla kasassa 7+ ellei jo 8+. Oon niin happyhappy joyjoy! 

Eilisestä shoppailusta ei tullut oikein mitään loppu peleissä, kun mun olotila oli niin flunssainen ja jotenkin kuumeinenkin. En jaksanut sit kävellä loputtomasti kauppoja läpi ja meni hermot. Siinä vaiheessa kun tuli menkkamaista jomotusta alavatsaan, niin päätin et nyt riitti ja kotia kohti. Myös tää hillitön turvotus teki tepposet päänupille kun yritti sovitella jotain vaatekappaleita, ei mikään näyttänyt hyvältä. Iski pienimuotoinen depis, ja taisin sovituskopissa tirauttaa hormonimyrskyissäni muutaman krokotiilinkyyneleenkin! LOL. =D 

Viime yönä koin myös ihmeellisiä kramppeja alavatsalla, kouristuksenomaisia. Säikähdin hiukan, mutta sit ne meni onneksi ohi. Kenties kohdussa tapahtuu jotain? Ei voi tietää. Odotan kuitenkin tota varhaisultraa nyt kun kuuta nousevaa, ja oon kakit housuissa tietty et löytyykö sieltä edes mitään! =D Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, niinhän se menee. Toivotaan että niillä ois yksityisellä niin hyvät vehkeet, että ultraus on tarkka. Koska nythän on juttua siitä, että ultraan vois mennä jo tyyliin rv 5+ ja silti näkyis alkio, syke ja pussi! Mut en kyllä silti haluis mennä noin varhain, on niin epävarmaa silloin.

Mukavaa perjantaita =o)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ultran odotteluun. :) Jahka samassa tilassa olen, niin varmaan myös menen varhaisultraan ihan vain mielenkiinnon takia.

    P.S. Kun yrittää tulla blogiisi, tulee ilmoitus, että se sisältää haittaohjelmia?! "missaviivyt.blogspot.com sisältää sisältöä sivustosta www.shabbyblogs.com, jonka on tunnettu levittävän haittaohjelmia. Tietokoneesi saattaa saada viruksen, jos jatkat tähän sivustoon."

    VastaaPoista
  2. Siis voiei, siitäkö se johtuukin. Koska munkin kone on valittanut noista haittaohjelmista ym. mitä olen puhdistanut koneeltani! Hyvä kun sanoit! Vaihdoin välittömästi sen pois näihin bloggerin omiin pohjiin.

    Ja tulee kyllä oleen pitkät 3 vkoa odotella sitä ultraa =DD Mutta onhan se kiva ku sit pääsee näkemään pikkusen eikä tarvi odotella niin pitkääns itä np-ultraa! =)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)