tiistai 8. toukokuuta 2012

Viha

Noniin, vihdoin sekin kidutussessio ohi. Hyi helvetti että vihaan ensinnäkin niitä sisätutkimuksia, ja toiseksi niitä gynekologeja jotka ei osaa niitä helläkätisesti tehdä!!! Voi perkele. Seuraavalla kerralla haluankin mies gynelle kun kaikki niitä kehuvat niin helläkätisiksi!! Vuoto alkaa hiipua ja kohtu tyhjenee ilman sen kummempia apuja. Hyvä niin. Oikeanpuoleista munasarjaa ei saatu näkyviin, ei tiedetä syytä. Ehkä oli vain suolen mutkan takana, ehkä vaan jotain muuta. Vasen löytyi ja siellä oli ainakin follikkeleita kypsymässä. Ei näkynyt myöskään kystia tai myoomia. Kuulemma jos sellaisia olisi siellä oikealla, niin näkyisivät kyllä. Joten ehkä siihen tietoon voi luottaa sit.

Ärsyttävintä koko käynnissä oli se, että kesken tutkimuksen huoneeseen hiihti joku harmaahapsinen kätilö. Muka avustamaan gyneä, vaikka mitään avustettavaa ei ollut. Siinä se sit tuijjotti, mun haaroväliin. Oli todella miellyttävää, NOT!! Kun gyne kyseli kauanko oltiin yritetty vauvaa, niin se harmaahapsi alkoi selittää tiukkaan sävyyn että: "Sinä olet tyttö kuule niin nuori vielä, voivoi, ei sais olla noin kiirettä niitten lastentekoon! Nauttisit nyt vain ajasta sen poikaystävän kanssa plaplapla." Siis anteeksi, mitä?! Sanoin vain, että olen kyllä 22 vee ja eiköhän se ole ihan yksilöllistä milloin on valmis vanhemmaksi. Ei helvetti että jäiki hieno fiilis. Se vitun Samppakaan ei sitten voinu tulla mukaan, vaan olin niinku joku teiniäiti jota tuomitaan joka puolella. 

Oon niin vihainen.

12 kommenttia:

 1. Argh, ihan sun puolesta suututtaa tollainen kommentointi gynellä! Mä en tajua miten tolla alalla oleva ihminen ei tajua olla hiljaa, mikä oikeus sillä on mitään kommentoida varsinkaan tuollaisessa tilanteessa.

  Tosi harmi jos mieskin on nyt käätnänyt kelkkansa! :´(

  Iso hali ja voimia!

  VastaaPoista
 2. Meitä on moneen, jopa hoitoalalla. Tommoset vanhan kansan kätilöt, luulevat tietävänsä kaiken. Eikä se gynekään mikään kummonen ollu, miks lääkäreiden pitää aina olla niin omituisia?! Huonot kädentaidot oli kyllä jotenkin eikä se kysellyt ylimääräistä. Näistä yrityksistäkin se vaan sano et sitten kun vuosi on yritetty niin voi hakeutua lapsettomuushoitoihin. Piste.

  Kiitti kun jaksat kommentoida. =)

  VastaaPoista
 3. No pitää koittaa jättää vaan omaan arvoonsa tollaset jurmuttajat.

  Pitäähän sitä kommentoida! :)

  VastaaPoista
 4. Tuntuu vaan että moni kaikkoaa tässä vaiheessa. Jopa oma äiti. Oli pakko sillekkin avautua kun on kertakaikkiaan ollut niin kipeä ja ahdistava olo. Ei sekään kuitenkaan niin halunnut ymmärtää... Saatikka Samppa. Mutta tulee parempi mieli jos jollain riittää empatiakykyä. =)

  VastaaPoista
 5. No jos tukea ei muualta meinaa saada, niin ainakin blogeista ja foorumeilta sitä varmasti löytyy. :)

  VastaaPoista
 6. Sulle olis haaste mun blogissa. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti, vastailen siihen jahka keksin iloisia asioita. Tällä hetkellä ne ovat vähässä.. Yritän raapustaa pikku hiljaa niitä ylös ;)

  VastaaPoista
 8. Onpas törkeesti sanottu :O!! Hyvähän se vaan on, että jotkut vielä haluaa lapsia nuoremmalla iällä kuin valtaväestö! Itekin sain esikoiseni 23-vuotiaana, ja koin kyllä myös itseni teiniäidiksi. Voimia sulle, toipumiseen ja tollasiin kommentteihin suhtautumiseen :/!

  VastaaPoista
 9. En edes itse tosiaan koe olevani kovin nuori! =D Olen aina ollut ikäistäni vanhemman näköinen fyysisestikkin, ei ole tarvinnut paljon papereita vilautella baariin mennessä. Pituuttakin löytyy 176cm!

  Ja kun olin neuvolassa harjoittelussa viime syksynä, niin oli ihan arkipäivää että -93 ja -94 syntyneet odottavat äidit astelivat vastaanotolle! Olin ensin todella tyrmistynyt.. Olin kuvitellut silloin, että juuri päälle parikymppisetkin ovat vielä teiniäitejä.

  Nykyaikana kuitenkin vallitsee tämä stereotypia: ensin opiskelu, parisuhde, valmistuminen, vakituinen työpaikka, avioliitto, omistusasunto ja sitten vasta lapsentekoon! Eli sitähän hipoo jo hienosti kolmeakymppiä siihen mennessä! Alappa siinä sitten vääntämään putkeen niitä kolmea lasta... NOT. Mun vanhempi sisko toteuttaa juurikin tätä suunnitelmaa, on menossa vasta tuossa valmistumisen jälkeisessä työnteossa ja ikää löytyy jo 28! Miestäkin on ehtinyt jo vaihtaa useamman kerran, koska pitäähän se löytyä täydellinen mies. Huoh.

  VastaaPoista
 10. Itse täytän tänä vuonna 28 ja silti saa kommentteja, että "sinähän olet vielä niin nuori" ja tulee olo, että on liian nuori hankkimaan lapsia. Nykyään tuntuu, että on "sopivaa" hankkia ne lapset vasta kun on täyttänyt sen 30v. Moni oman ikäinen ja vanhempikin kaveri tuntuu odottavan että on varmasti saanut bilettää, matkustaa ja riekkua ennen kuin vahingossakaan ajattelee lapsia. En ymmärrä! Kukin tavallaan...

  VastaaPoista
 11. Kantsii ehdottomasti pitää päänsä, jos vakavasti on sitä mieltä että on oikea ikä tulla äidiksi. Ei kannata antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa... Nyt kun mun äitikin sai tietää tästä meidän lapsentekoyrityksestä ja oon (vasta) sen 22 vuotta, niin ei se voinut alkaa tuomitseen kun oli itsekin esikoisensa tehnyt mun ikäisenä. Sanoi vaan että on vaan täysin itsenäinen päätös milloin on valmis. Ja onhan se biologinen juttukin, että tulee kauhea tarve saada se lapsi. Se varmaan tulee jokaisella naisella eri asteisena jossain elämän vaiheessa. =)

  VastaaPoista
 12. Niinpä. Uskon kyllä, että biologinen kello alkaa herätellä vauvakuumetta kun alkaa kroppa vanheta liikaa. :) Moni vain varmaan sen tunteen sivuuttaa.

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)