keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Rv 5+1

Huomenia! Mun pitäs kyllä olla lukemassa erääseen anatomian tenttiin eikä notkua koneella. Heräsin tänä aamuna ihanaan kurkkukipuun ja räkään poskella. Vddu, flunssahan se sieltä tulla jollottaa. Ens viikolla meen takas koulun penkille vähäksi aikaa ennenku lähden työharjottelemaan synnärille! =) Saapa nähdä saako vauvakuume potkua vai tuleeko pupu pöksyyn, kun joudun synnytyssaliin avustamaan. =D Olen kyllä sairaanhoitajaopintojeni alusta asti mietiskellyt että voisin suuntautua kätilöksi, nyt siitä pitää ottaa selvää.

Raskausoireista sen verran, että tällä hetkellä seuraksi on tullut vain hillitön TURVOTUS. Oh yeah! Eniten tässä raskausajan olemuksessa onkin arvelluttanut se vaihe, kun nainen näyttää pelkästään hyvin syöneeltä. Ja sitä vaihettahan tulee kestämään melko kauan, ennenkun vatsa pyöristyy. Eilettäin äiskä kävi tässä meidän luona ja valittelin nälkääni sekä pitsanhimoani. Hän ystävällisesti vain vilkaisia vatsaani tiukassa topissa ja hihitteli että onkohan tarpeen, voihan turvotus! Ei se onneksi mitään tajunnu, koska ei se osaa odottaa tätä. Ois tehny kyllä mieli tokasta että nii-i, se on tää raskausaika tämmöstä turvotusta. =D Mutta reppana ois saanu slaagin kummiski, enkä haluu vielä paljastaa.

Meillä oli taas ukkelin kanssa vaihteeksi riitaa, mutta onneksi seki on nyt duunissa. Huomaa kyllä heti, että jos vähänki enemmän vapaa-aikaa niin riitoja syntyy. Ihan ku ei ois muuta tekemistä... Mut antaapa olla nyt, jospa se tästä asettus. 

Mietin edelleen sitä neuvolaan soittamista, että pitääköhän ne mua ihan tyhmänä jos näin varhain soittelen sinne? Ois kyllä hyvä saada joku aika valmiiksi kun toukokuu tulee kyllä olemaan melko kiireinen meikäläisenkin osalta, sekä kesäkuu. Loppu kesää en edes ole paikkakunnalla! Mitenköhän sitten menetellään? =O

EDIT. Otin asiasta selvää ja soitin heti neuvolaan, sanoivat että ihan hyvä kun soittelen ajoissa. Sain ensimmäisen ajan 22.5 kun rv 8+0 (?) kasassa silloin. Jippee!=) Neuvolantäti kuulosti kivalta, kyseli jo nyt mikä on ollut vointi. Hihi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)