maanantai 7. toukokuuta 2012

It's better to cry than to be angry..

Tää keskenmeno taisi olla nyt pieni särö meidän parisuhteeseen. Samppa säikähti siitä siinä määrin, ettei kuulemma haluaisi ihan heti olla yrittämässä uudelleen. Onhan tässä jo muutama kuukausi sitäkin ennen ollut jo pettymyksiä, mutta tää oli vaan piste iin päälle. Toki vaikka eilinen oli hirveä, niin eihän hänen tarvinnut niitä toimenpiteitä ja tuntemuksia käydä läpi? Enkä minäkään siellä valittanut, itseasiassa todella reippaasti yritin olla. Enkä halunnut Sampan edessä olla mikään itkupilli. Sitten kuin varmistelin kotimatkalla siltä, että yritetäänhän me uudestaan, niin se heittäytyikin todella vaikeaksi. Lopulta sain lypsettyä ulos, että ei hän nyt olekaan valmis yrittämään tällaisten kiertojen jälkeen. Ja hän on kuitenkin MIES, ja sillä on kaikista kivuttomin rooli tässä asiassa! Ei jumal....

weheartit.com

Hän ei sairaalassa kyllä paljastanut mitään, mitä hän ajatteli. Heti sieltä ulospäästessä, oli ihan kuin vihainen minulle. Tuli entistä vahvemmin tunne, että onko minun kehossani jotain vikaa? Että anna palaa, mun syytä kaikki. Tunnelmat oli siis kireät, eikä se lohduttanut mua. Se yritti kaiken lisäksi puhella kaikesta muusta kuin tapahtuneesta ja vältteli aihetta kaikin keinoin. Kotiin päästyä halusin levätä, ja Samppa halusi kattoo komediaa mikä tuli telkusta. Tuli kyllä olotila, että oli yksin.

En tiedä onko tämä nyt jokin sen selviytymiskeino, vai tarkoittiko se oikeasti tuota. Loukkaannuin nimittäin ihan helvetisti. Eikä se voinu ymmärtää että miksi. Miksi miesten pitää olla niin vitun tolloja?! Anteeksi että yleistän, mutta tiedän jo muutamankin tollon miehen. Eikä tollot osaa samaistua toisen ihmisen tunteisiin, ei vaikka rautalangasta niille sitä väännettäis. Miten se osapuoli usein on juuri MIES, jolla menee se pupu pöksyihin?

weheartit.com

Mun läheisen ystävän mies teki todelliset temput sille aikanaan. He yhdessä päättivät alkaa esikoista yrittämään, ja hän raskautuikin heti ekasta kierrosta. Muutama viikko tämän tiedon jälkeen, mies jätti hänet. Sitä ennen olivat olleet melkein 3 vuotta yhdessä. Eikä hän koko raskausaikana suostunut keskustelemaan asiasta eikä palaamaan yhteen, edes sulattelun jälkeen. Uskomattoman idiootti jätkä oli se. Ystäväni kuitenkin kiltisti tahtoisi hänen näkevän poikaansa, mutta hän itse haluaa harvoin nähdä lastaan. Huh huh. Itse en varmaan antas tommosen mulkun nähdä poikaa.

Mut eipä taida meidän vauvahommat saada nyt toviin tuulta siipien alle. Neuvolaankin soitin ja peruin tietty sen ajan, ja kerroin et näin on nyt käynyt. Arvatkaa mitä se täti tokas? =D "Luonto korjaa kyllä omansa pois, koska se ei ollut kehityskelpoinen." Ööö, joo thänks. 

Kivut on pysyny poissa grammasien para-tabsien voimalla. Huomenna mun pitää mennä vielä kontrolliin antaan verinäyte, ja gyne haluaa vielä ultrata. Ei saanut eilen näkymään mun oikeanpuoleista munasarjaa. Ei tiennyt miksi. Pitää varmaan googlata että mistä sekin voisi johtua! Näin kuitenkin itse kun hän ultrasi vasemman puoleista munasarjaa, pituudeltaan 8,9cm ja siellä näkyi mustia eri kokoisia täpliä, eli follikkeleitä kypsymässä! =) Se oli ainakin hyvä uutinen. Se itse ultraus oli vain todella tylyn tuntoista kauheissa alavatsakivuissa. Ja se kestikin melkein 20min! Aivan hirveetä. Toivottavasti huomenna olisi helpompaa. =(


5 kommenttia:

  1. Voi että, toivottavasti saatte vielä puhuttua kun hieman alkujärkytys laantuu. :/ Miehet ei vaan aina tajua...huoh! Voimia!

    VastaaPoista
  2. Joo saa nähdä. Nyt on ainaki sellanen fiilis etten haluu nähä koko jätkää. =D Se ampas nimittäin porukoillensa, huhuh ku lapsellista. Miehet ei todellakaan aina tajua, varsinkin kun tullaan tähän aiheeseen. Mutta kiitti tsempeistä. <3

    VastaaPoista
  3. No ehkä se siitä vielä järkiintyy. Varmaan sillekkin aika kova shokki, eikä ehkä osaa itse käsitellä asiaa saatika olla tukena.

    Itse voisin myös nyt kirjoittaa romaanin siitä kun miehet ei TAJUA! :D Uskomattomia nuijia kyllä välillä nuo miehenjurmulat!

    VastaaPoista
  4. En tiedä, ei ole kuulunut mitään koko päivänä. Luuleekohan se, että mun pitäis pyytää siltä anteeksi? =D Saa varmaan odotella siellä vaikka maailman loppuun saakka sitä.

    Ehkä eniten mua vituttaa se, että kun se tokas siitä "ei ookkaan valmis yrittämään enää". Että onko se sit missään vaiheessa ollutkaan...

    Tänään on muuten edelleen ollu melko kovat alavatsakivut, paljon vahvemmat mitä menkkajomotukset on. Ja tullut sellasia isoja limahyytymäklimppejä. =(( Ja runsasta vuotoa. Tosi outoa.

    VastaaPoista
  5. Voi ei, inhottavaa jos kivut vielä jatkuu. :/ Tsemppiä! <3

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)