torstai 3. toukokuuta 2012

Rv 5+2

Tänään aikeissa on lähteä shoppaamaan tulevan kesän hääkekkereihin asua. Äiti ja sisko makutuomareina, saapa nähdä mitä löydetään. Ei todellakaan mitään tiukkaa ja kovin tyköistuvaa, ainakaan vatsan seudulta! Olenkin jo puhellut kovasti maximekoista ja kuinka ne ovat nyt IN! Saapa nähdä lämpeneekö äiti. =D En todellakaan aio istua koko päivää jossain tukalassa asussa niissä häissä. Turvotus on varmaan melko kiva silloin kun raskausviikkoja on kasassa 10!


Tässä jotain pikaisesti väsästtyä kollaasia siitä, mitä olen suunnitelltu asuksi sinne häihin. Jotain simppeliä ja kaunista. Ja ennenkaikkea mukavaa päällä!=D Lindexillä oli kaikennäkösiä ihania maxi mekkoja.


Tällä hetkellä mulle menee yhdet ainoat oman kaapin tiukahkot farkut jalkaan, kaikki muut tuntuu todella pinkeiltä vatsan seudulta. Paitsi jotkut lökäfarkut sit erikseen, mutta ei sellasissa viitti kulkee joka paikassa. Löysin H&M:ltä alesta jotkut mammafarkut resorivyötäröllä, ja voi vitsi ne tuntuu kivoilta. Odotan jo että pääsen sukeltaan niihin joskus sit. =D

Viime päivinä mulla on kyllä käynyt mielessä tää raskauden autuus, että oisko pikkasen hirveetä jos jotain oikeesti sattuis. Siis että jos tuliskin keskenmeno. Siinä sais varmaan hetken kokoilla itseensä, koska on päässyt jo melkolailla ajatukset harhailemaan vauvamaailmassa. En halua olla tän asian suhteen pessimisti, sillä jos niin kävis niin pettyisin ja murtuisin aivan varmasti. Olisin ajatellut sitä ennen mitä tahansa. Kaikkia vauvaohjelmia katsoessa niissä on aina niitä pariskuntia jotka on yrittäneet vuosikausia kunnes vihdoin he saavat vauvan. Ja siis joillain on lukemattomia keskenmenoja takana, jopa todella pitkillä viikoilla ollessa. Se olisi karmeaa. Mun mummolla kuoli aikoinaan lapsi muutaman viikon ikäisenä, ilman mitään syytä. Joten eikai se pelko häviä edes lapsen syntymän jälkeen, että mitä jos jotain tapahtuisikin.

Anyway, nyt vähän suupieliä ylöspäin ja shoppaan. =P Mukavaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)