torstai 10. toukokuuta 2012

Haaste nro 2

Nyt kun mua heitettiin jo toisella haasteella, parempi kai alkaa vastailemaan näihin. ;) Itselläni tosin huono nyt heittää tätä eteenpäin kun nuita lukijoita ei ole kertynyt liiaksi! Tämä haaste on kuitenkin peräisin Lilyltä!

Tässä kuitenkin vastauksia kysymyksiin!

1. MIKSI BLOGGAAT?

Kaipa mulle tuli jokin halu ilmaista näistä fiiliksiä, joita en voi jakaa kenenkään kanssa. Voin anonyyminä kirjoitella melkeinpä mistä vaan, se tuntuu vapaalta. Parhaimmassa tapauksessa saan vielä ihania, positiivisia kommentteja joiltan blogiin eksyviltä. =o)

2. KEILLE BLOGGAAT?

Ensisijaisesti ajattelin blogia perustaessa ettei tänne ikinä eksyisi ketään lukemaan ja kommentoimaan mun juttuja, joten itsellenihän tätä alunperin aloin tekemään. Ja tottakai bloggaan itselleni, yritän "puhdistaa" mieltä kaikesta tästä tunnepaskasta mitä korvien välissä liikkuu. Mutta jos näistä jutuista on jotain hyötyä muillekkin ihmisille, parhaimmassa tapauksessa saadaan vertaistukea puolin ja toisin, niin mikäs sen hienompaa! Blogit rules!

3. MIKÄ TEKEE SINUT ONNELLISEKSI?

Tällä hetkellä en osaa oikein iloita mistään tän sekasorron keskellä.. mutta on asioita mitkä tekee mut onnelliseksi. Ainakin mulla on perhe, läheiset, Samppa.. koirakaveri joka saa mut aina iloiseksi! Hyvä ruoka ja suklaa saa melko usein onnelliseksi. Oon onnellinen että oon myös terve. Perussettiä.

4. ENTÄ VIHAISEKSI?

Elämän epäreiluus. KOULU! Idiootit, itsekkäät ihmiset kuten opettajani koulussa! Ihmisten kiittämättömyys kuten eilen kaupassa sai taas sitäkin todistaa: Nuori raskaana oleva tyttö oli äitinsä kanssa kaupassa, ja hän huusi kovaan ääneen siellä kuinka äiti ei saa ostaa sitä ja tätä ja että nyt lähetään vit*uun täältä kaupasta. Oli Todella lähellä etten tuohuksissani mennyt sanomaan tytölle, että kunnioittaa äitiänsä Hieman enemmän ja antaa muille kaupassaolijoille ostorauhan! Huoh.

5. PALJASTA JOKU NOLO TEMPAUKSESI?

Tää on kyllä paha. Ei sillä etteikö noloja juttuja ois tapahtunut, mutta mitään kauheen kingiä ei tuu mieleen. Oon pyrkinyt aina oleen muutenkin herättämättä huomiota.

6. KERRO KODISTASI 17 SANALLA?

Öö.. Iso, turvallinen, saunallinen, sijaitsee korkeimmassa kerroksessa hienoilla merinäköaloilla, maksaa vitusti, kodikkaan sekasortoinen sisältäen kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman. ? Heh! Nyt varmaan mietitte mikä porvari täälläki asustaa! Todellisuudessa pienellä paikkakunnalla asuessa hienoja asuntoja saa suht halvalla, ja noh, kaksihan tätäkin maksaa. =D Seliseli.

7. ODOTITKO HAASTETTA?

En, mutta positiivisesti yllättynyt! =)

8. LEMPPARI VUODENAIKASI?

Ehdottomasti loppu kesä ja syksy kun ilmat viilenevät, mutta ei ole vielä loskapaskaa ym!

9. LEMPPARI JÄTSKI?

Tiiättekö, oon syöny ihan rutosti jädeä viime aikoina. Ja niin mähöltä kuin kuulostaakin, niin viime aikoina on mennyt paketti tolkulla TWIX-jätskiä! LOL =D

10. LEMPPARI ESINEESI?

Jos nyt ei laiteta tähän mitään K-18 juttuja (HAHA!)... Niin se vois olla vaikka yks jättimäinen magee taulu mun makkarin seinällä. Ehkä voisin joskus ottaa siitä kuvan!

11. LEMPPARI TEKEMISESI?

Nautin jumpalla käymisestä, jostain kunnon kuolema-koittaa-Body pump sessio! Pistää mukavasti palan kurkkuun ja veret kiertämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)