sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Suojelen sinua kaikelta...

Säikähdin tänään maailman eniten! Poika ahtoi itsensä täyteen maitoa kunnes sai hikan. Jonkin aikaa hikkailtuaan lensikin aivan älytön laatta! Onneksi pidin poikaa pystyasennossa jo valmiiksi, en halua tietää mitä olisi voinut tapahtua jos pieni rakas olisi vetänyt maitoa henkeensä! :-(( En liioittele yhtään jos sanon että maitoa tuli ulos ainakin 100ml verran! Poika meni ihan veltoksi ja järkyttyneen näköiseksi itsekin... Onneksi selvittiin vaan oksulla ja säikähdyksellä siis. Vihaan sitä hemmetin hikkaa kun se pakkaa muutaman kerran päivässä tulemaan! Tuota oksentamista ei oo tapahtunut aiemmin, pikku pulauttelua ainoastaan. 

Tuollaisina hetkinä havahtuu siihen kuinka tärkeäksi lapsi on mulle muodostunut, siis maailman tärkeimmäksi.  En halua ikinä menettää sitä, enkä halua että sille tapahtuu ikinä mitään pahaa. <3 Suojelen sitä kaikelta pahalta ja annan sille kaiken rakkauteni. Sampan kiintymys ja rakkaus tuota palleroa kohtaan ei ole mitään verrattuna omaani. Sitä ei voisi edes samalla asteikolla verrata! Ja mistä kaikesta se nytkin on jäänyt paitsi?! 

Katselin tänään valokuvia kun poika oli vastasyntynyt ja vertasin niitä viime päiväisiin kuviin... siis voi elämä kuinka tuo pallero kasvaa ja muuttuu! Tirautin muutaman kyyneleenkin, koska aika on alkanut kulua liian nopeasti. :-D Yhyy. Haluaisin elää tämän koko ajan alusta uudestaan jos voisin! Muutama viikko sitten poika painoi 3,5kg ja nyt jo yli 5kg! Ensimmäiset vaatteetkin ovat jo pieniä, siis 50cm ja hyvää vauhtia 56cm myös. Käytössä on siis suurin osa 62cm vaatteista jo! Sille on tullut myös ihan ylisöpöjä rasvamakkaroita jalkoihin sekä kaksoisleuka, mitä sille ei todellakaan muutama viikko takaperin ollut. :-D

Musta alkaa vähän hölmöltä kuulostamaan tämä pojittelu ja vauvattelu, siis kirjoittaessa. Haluan siis paljastaa teille pojan tulevan etunimen. Hänestä tulee Nuutti. Toista nimeä en vielä paljasta kun se ei ole täysin varma vielä. Voin siis jatkossa kirjoittaa myös nimellä mun vauvastani. <3 Nimi on meidän lähipiirissä tosiaan vielä ihan täydellinen salaisuus, ja paljastuneekin vasta 2.6 järjestettävissä nimijuhlissa muille. :-)

Nyt vaivun yöunille tuhisevan palleroni viereen.<3

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ai?!:O Itse en tiedä yhtåän Nuuttia, joten siinäkin mielessä se oli hyvä valinta kun ei aiheeuta minkään sortin mielikuvia:)

   Poista
  2. Kaksi tiiän sun lisäks jotka meinaa nimetä.. Mut onhan nuita nimiä.. Saa olla joku Beata tai Cevinja et on yksin nimensä kanssa :D

   Poista
 2. Nuutti on kyllä ihana nimi ! (8 joko oot päättäny tuleeko poitsulle sun vai sampan sukunimi? Ja pidetäänkö teillä nimiäiset vai ristiäiset? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin se on ihana nimi, ja sopii mun vauvalle täydellisesti. :) Me vielä mietitään sitä sukunimi asiaa.. Ja meillä pidetään nimiäiset, koska ei kuuluta S:n kanssa kirkkoon niin halutaan et poika saa itse aikanaan päättää uskonsa.

   Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)