sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Täällä sitä taas ollaan, porukoilla. S ei sanonut mitään. Me ei siis olla puhuttu juuri mitään viimeseen 4 päivään? Lukuunottamatta muutamaa pakollista sanaa auton käynnistämisestä kaapeleilla. Että semmosta. 

On niin tyhjä olo vaan taas. Eiköhän se tässä muutamassa päivässä taas tokene... Ei mulla ainakaan oo yhtä yksinäinen olo täällä kun on äiti ja iskä joiden kanssa jutella. Ja koirat joita rapsutella. Ja äiti sentään jaksaa kysellä mun voinnista ja kuunnella loputonta valitusta raskaana olemisen nurjastakin puolesta. 

Itkin silti koko 100km pitkän ajomatkan tänne. En oo kämpillä itkenytkään, joten kaipa sen jossain vaiheessa oli tultava. Kaikki tunteet laidasta laitaan tuli taas märsättyä. Suru, viha, epätoivo, katkeruus, rakkaus... Ja sit on vaan niin tyhjä olo lopulta kummiskin. En tiedä mitä mun pitäis tehdä?! Nyt en voi taaskaan muuta kuin odotella, antaa päivien kulua... 1,5 viikon päästä pitää mennä uusintatenttiin ja neuvolaan, joten sittenpä viimeistään olis palattava.  

Tossa matkalla mietin että onneksi mulla on edes tää blogi johon saan suoltaa tätä kakkaa korvien välistä. Sitä on varmaan tiedossa taas paljon.

4 kommenttia:

  1. Voi sua.. :/ onneks on se vanha sanonta et asioillabon tapana järjestyä, tavalla tai toisella.. Toivottavasti saisit selvyyden tuohon teidän tilanteeseen ja viimein mielenrauhan.. Kohta arki muuttuukin niin täysin sen pikkuihmisen myötä et kääntyy kaikki päälaelleen :)

    onneks sä voit aina mennä vanhemmilles, on ainaki joku paikka missä selvittää ajatuksia rauhassa. Tsemppiä ja jaksamisia kovasti!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä onnekas että on vanhemmat jotka majoittavat mua mielellään tarvittaessa.. on paikka mihin mennä. Mut välillä on olo et pitäs olla "itsenäisempi" kuten aiemmin olinkin. Toivottavasti en vaan löydä itteeni muutaman kk päästä täältä vanhemmilta vauva kainalossa:( Kiitti tsempeistä kuitenki <3

      Poista
  2. Sä oot ollut mun mielessä tässä viimisimpinä päivinä, vaikken ole mitään saanut aikaiseksi kommentoidakaan. Alkoi oma tilanne kotona muistuttaa vähän tota teidänkin tilannetta :/
    Hyvä, kun päätit lähteä pois kotoa, ja että sulla on joku paikka missä on hyvä olla. Tsemppiä ja voimia sulle <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, joku ajattelee muakin:D Luin sunkin postauksen ja saat sympatiani! Miehet osaa olla näemmä täysiä tolloja... yritä säkin nauttia viimosista raskausviikoista kaikesta huolimatta, odotan innolla miten siellö mies suhtautuu vauvaan sen synnyttyä.
      Voi hyvin sinäkin ja tsemit vastaanotettu, lämmitti mieltä<3

      Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)