sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Rv 36+3

Täällä lyllerretään menemään entiseen malliin. Alan pian kyllästyä tähän odotteluun, koska olo on mitä on eikä mulla ole juuri mitään tekemistä! (Ellei sitä tenttiä ja kotiaskareita lasketa...) Ja voitte kuvitella kuinka kärsimättömäksi se olo tosiaan käy kun tietää kuinka lähellä ollaan sitä, että saadaan pikkuinen syliimme. Tosin se tuntuu ajatuksena vieläkin älyttömän absurdilta! Siis vastahan olin synnärillä harjoittelussa ja podin maailman järjettömintä vauvakuumetta?? Silloinkin se ajatus omasta vauvasta tuntui todella kaukaiselta, mutta nyt joku tyyppi potkii mun masussa ja olisi pian valmis saapumaan ulkomaailmaan. Hurjaa. :-) Paljon voi siis tapahtua alle vuodessa! Voin kuvitella kuinka hämmentävää on nähdä tyyppi ekaa kertaa silmästä silmään. <3

Käytiin eilen S:n kanssa katsomassa se "21 tapaa pilata avioliitto". Valitettavasti mun mielestä leffa oli perus settiä Suomi rintamalla, eli huono elokuva. :-( Mutta tykkäsin kyllä kovasti siitä ideasta minkä ympärille se leffa rakentui. Teatteri tuntui olevan täynnä rakastuneita pariskuntia, jotka lippujonossa läähätti toistensa niskaan ja vaihteli suudelmia??! Siis olin hämmentynyt jo siinä vaiheessa. :-D Kyllähän tuo näytös tuntui monia naurattavan, mutta itse tyydyin hymyilemään ja hymähtelemään. Ehkä tietyt asiat sitten liippasivat niin läheltä ettei tehny edes mieli nauraa. :-D Eikä kyllä S:aa naurattanut myöskään, mutta jospa se sai siitä jonkin pähkinän purtavaksi sitten. Heh. Siinä leffassa mainittii se pariskunta joilla oli sen erotutkimuksen toimivin liitto sen Sannan mukaan, ja se pariskunta sit selitti siinä kuinka ne vapaa-ajalla voi käydä yhdessä esim. elokuvissa, mutta ei toki samassa näytöksessä koska nehän olivat sopineet ettei toista tarvii miellyttää, ja kun leffamaku ei mene yksiin niin molemmat menevät sit itse katsomaan haluamaansa tarjontaa. Tuli siitäkin mieleen ME, koska meillä se menis just noin jos vaan sanoisin sen S:lle ääneen. Sille ei ois mikään ongelma että kun ois "yhteinen" leffailta niin päädyttäs ainoastaan samaan leffateatteriin mut kumpikin eri saleihin eri näytöksiin. Jepjep.

Tänään ajattelin saada pyykkikorin pohjan näkymään ja jatkaa pyykinpesurumbaa. Uskomatonta ettei toi jätkä ole osannut edes pyykkiä pestä mun poissaollessa. Siispä kone on laulanut viimeiset kaks päivää putkeen kun siellä on ollut sellanen vuori odottelemassa että alta pois! Argh. Haluisin muutenkin viimein tämän kämpän järjestykseen ja kaikki turhat pois nurkista, koska en jaksaisi alkaa järjetelemään vauvan syntymän jälkeen jotain kotia! S:lle olen monesti maininnut erään ison pahvilaatikon purkamisesta joka sisältää vielä 2 keittiötuolia, parvekkeen tyhjentämisestä kun siellä on romua, liesituulettimen lampun vaihtamisesta, olkkarin lampun asentamisesta jne. Loputon lista mutta jätkää ei kiinnosta tehdä tasan mitään, ja nytkin ollut viikonloppu vapaata sillä. En kes-tä. Ainoa vaihtoehto on ilmeisesti toimia ITSE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)