sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Rv 37+3 Hautomosta huomenta

Herään nykyään öisin 4-5 krt pissahätään, todella katkonaista unta siis! Viime yönä S kaiken lisäksi vouhotti moneen otteeseen kuinka kuuma sillä on ja se ei pysty nukkumaan. (Siis VOI ei, hän ei pysty nukkumaan kun on kuuma?! Tietäisitpä MUN OLOTILANI!) Viimein puoli neljältä tokaisin sille että oon oikeesti kohta niin virkeä noista sen vitun marmatuksista että nousen keittämään aamukahvia! Ja sen jälkeen se piti turpansa kiinni. Aamulla ei muka ollut muistavinaankaan että olisi hokenut yöllä mistään kuumuudesta?! HUOH. Seukki yönä läimäytän sitä naamalle ja sanon HERÄTYS jos toi sama virsi alkaa...

Nousin siis vittuuntuneena tänään ennen kahdeksaa. En vaan kykene saamaan unta pidempään kun vatsaa pingottaa. :-( Päivät tuntuu ihan yltiö pitkiltä kun pitää nousta niin varhain, enkä pysty päivän aikana nukkumaan torkkujakaan kun saan niistä ihme pöhnäisen ja pahoinvoivan olotilan. Aamuisin istun täällä hiljaisessa kämpässä surffaten netissä ja ryystäen aamukahvit. Niin tylsää. Pohdin aamu toisensa jälkeen että milloinhan se lähtö tulisi synnyttämään ja masennun kun ajattelen kontrollikäyntiä äippäpolille laskettuna aikana. :-D Tiedän että tämä on turhauttavaa valitusta joidenkin mielestä, olenhan minä sentään saamassa sitä vauvaa näillä näkymin! Mutta tässä olomuodossa ja tunnetiloissa minuutit tuntuu tunneilta, päivät viikoilta jne. Sitten kun miettii että jos joudun paljon odottamaan yli ajan, kasvaako vauva kuitenkin pian yli nelikiloiseksi jässikäksi? Huolestuttaa kaikki vaan. Yhyy.

Eilen kävin lenkillä, ja jopa S liittyi seuraani! Käveltiin varmaan joku 2-3km ja aikaa kului kiitettävästi! :-D Jälleen tulomatkalla supisteli, lonkkiin sattui ja liitoskivut yltyivät. Olishan tuota happihyppelyä hyvä harrastaa varmaan päivittäin, harmi että se vaan tekee niin tuskaa... :-/ 

Olen huomannut että oon syönyt myös melko huonosti sen synnytystapa-arvion jälkeen. Siis makeaa ja roskaruokaa. Sen lääkärin lässytykset mun painosta ärsytti ja kun se kehoitti katsomaan ettei paino nyt nousisi, niin olenkin syönyt mm. pitsaa, hampparia ja karkkeja. Että sillälailla! Olotila on kyllä ollut sen mukainenkin, eilen oli jopa vähän oksetus olo.. Ehkä vois taas vaihtaa vähän terveellisimpiin vaihtoehtoihin noi ruuat ja lopettaa tää angstaaminen. Ei varmaan tee hyvää vaavillekkaan. :-( 

Viikonloppuna oon ajatellut vielä käydä porukoilla ja sen jälkeen pysytellä kaupungissa vauvan syntymään asti.. Tämmöstä tänään.

Hautomo kuittaa.

2 kommenttia:

  1. Nou hätä hei! <3 Samoja tuntemuksia täälläkin loppua kohden kun mennään :D joka paikkaa kolottaa ja ois niin kiva päästä kuntoileen sun muuta mutta ku tuskaahan se on. Ja ei kannatakkaan jos olo tuntuu siltä, koska oishan se vaaville hyvä että menis ees lähemmäksi sitä laskettuu aikaa niin on saanu kunnolla kasvaa. :) ja on varmasti täysin kehittynyt. Tiedän, että varmaan stressaa nuo lääkärin jutut sua, mutta yritä olla ajattelematta niitä niin vakavasti! Jos tekee mieli herkkuja niin syö! :) Oot kuitenki suhteellisen terveellisesti ollu tähän asti? :D Mulla itellä on ehkä maailman lepsuin neuvolatäti!! Oikeesti vähän liiankin... Ei ikinä sano mitään negatiivista vaikka välissä tullu kilokin per viikko plussaa.. Viimeksi vaan tuumasi kun sanoin, että VOI EI, että " Tärkeintä että vauva saa sitä ruokaa" :P ja esikosita oottaessa samoilla kiloilla oli eri neuvolatäti ja se uhkaili mua jo kaikella, raskausmyrkytyksillä sun muilla ja joka kerta käytiin melkeenpä ruokaympyrä läpi, kun kiloja tuli niin joutuin.. Että varmasti lääkäreissäkin eroja :D luulisin, että jos vauvasi on pienempi viikkoihisi nähden (muistaakseni :D) niin ei haittaa vaikka herkkuja syötkin! :)

    Koita jaksaa <3 ja nuo miehet on oikeesti (!?!?!?) välillä! Ei niillä oikeesti oo aavistustakaan miltä tää raskaus tuntuu.. ja helposti vaan vähättelevät. :/ tuntuu, että se on aika yleistä miesten keskuudessa mitä kuunnellu muitakin naisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti<33 Todellakin, olo on ärsyttävän kärsimätön. :-( Mutta mulle riittäis sekin tieto että vaavi haluis tulla ulos laskettuun aikaan mennessä, kunhan en joudu yli odottamaan! ;-) Ja joo olihan se poika painoarvioltaan keskikäyrän alapuolella, että painoa saisi kerryttää vielä.. mutta tuskin transrasvoilla kasvaminen tekee sillekään kauheen hyvää. :-D Mulla on ollu kyllä melko tiukat neukkutädit ja lääkärit mitä on vastaan tullu. Ja ahistavaa just tää painon nousu kun ei sille ole silleen mahtanut hirveesti.. Tai että ois joka ikistä suupalaa vahdannut. Mutta en oo kyllä läskistynyt mielestäni mitenkään kovin paljoo muualta kun masusta!

      Ja miehet.... Niinpä. Koitetaan kestää. :-D Jaksuja sinnekkin loppu aikaan!!<3

      Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)