tiistai 29. tammikuuta 2013

Rv 33+5

Reippaana tyttönä lähdin kaivamaan autoani lumihangesta. Se on istunut siellä viimeiset 2 viikkoa koskemattomana! :-D No eipä käynnistyny auto, mutta teinpähän lumityöt mitkä sen päällä ja ympärillä oli tehtävänä. Hain ihan taloyhtiön varastosta lumikolan ja aloin hommiin! Noh, nyt puolen tunnin rehkimisen jälkeen on hassu olotila. Muutaman minuutin välein tulee sellasia menkkajomotuksia oikealle puolen alavatsaa?? Ne kestää jonku 10-20s ja niiden väli on jonku muutaman minuutin? Voi helvetti että on epämukavaa, ilmeisesti nämä on nyt niitä harjotussuppareita? Toivottavasti menee äkkiä ohi!

Ei vissiin ollu kovin järkevää yhtäkkiä lähteä tonne ulos jumppaamaan ku ei oo tehny sitä muutenkaan kuukausiin! Saakeli.... Nyt saa kyllä Samppa hoitaa loput ku tulee töistä!

Oon muuten 2 viime päivää viettäny telkkarin ääressä kattoen Netflixistä Breaking Bad -sarjan ekaa tuotantokautta! Siis pakko hehkuttaa että ihan uskomattoman hyvä sarja pitkään aikaan!:-) Nyt jatkan toiseen tuottikseen.. Onko muut nähneet kyseistä sarjaa?


Kuvat: google

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti on jo helpottanut. Harjoitussupistusten pitäisi olla kivuttomia, joten nuo saattoivat olla ihan oikeitakin supistuksia. Taitaa olla sinun lumityöt tämän raskausajan osalta ohi, jos supistelemaan laittaa. Parasta ottaa rennosti, ettei vauva lähde syntymään ennen aikojaan. :)

    VastaaPoista
  2. Joo onneksi ne hellitti! Mutta niitä kesti kyllä reippaasti pari h, ja sen jälkeen vauva alkoi mylläämään oikein kunnolla kyseisellä oikealla puolen vatsaa.. Huh. Pitää kyllä ottaa vähän rennommin :D

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)