maanantai 28. tammikuuta 2013

Rv 33+4 Lääkärineuvola

Toinen lääkärineuvola takana. Onneksi oli se samainen kiva naislääkäri kun ekallakin kerralla!:-) Ja eipä siinä käynnissä ollut erikoisempia... Kohdun kaulaa(?) oli edelleen 3cm jäljellä, eli vauva ei ole alkanut kiinnittymään vielä, mutta kohdunsuu oli pehmeä. Sf-mitta oli 30cm ja painoa edellis kerrasta oli kertynyt vain parisataa grammaa enemmän! Joten hyvä niin!:-) Ainoastaan verenpaineet oli taas koholla, mitkä nyt aina siellä on.. En tajua miks mun pumppu hakkaa täysillä siellä.

Uusi aika on parin viikon päästä. Sen jälkeen mun pitääki vissiin ravata neuvolassa joka viikko? Hui, kohta tää on ohi, niinkö?!! Ja sitten ravaan vaan neuvolassa muksun kanssa? :-D Huomaan itsessä jo kärsimättömyydenkin piirteitä, jonain hetkinä haluun vauvan nythetitänneäkkiä! Ja toisena taas toivoisin synnytyksen siirtyvän johonkin tulevaisuuteen, ja oikeastaan on ihan kiva kun saa nukkuakkin vielä pitkiä yöunia. Ristiriitaista. ;-) 

Mukavaa viikon alkua kaikille, tuntuu että oma ajantaju on joka toinen päivä niin hukassa etten tiedä mikä päivä tai mikä vuosi! Tätä tämä jouten olo teettää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)