lauantai 12. tammikuuta 2013

Rv 31+2 Ikeassa

Käytiin tänään Ikeassa vähän shoppailemassa S:n kanssa. Jostain syystä se on osoittanut nyt enemmän kiinnostusta näitä vauvahankintoja kohtaan? Ehkä se on alkanut oivaltamaan että se vauva tosiaan on syntymässä tähän talouteen! Mun ei tarvinut juuri ruinata sitä Ikeaan, se jopa kiltisti mukisematta kanteli isoja laatikkoja ja nyt se kasailee ostoksia. Weird, I know. Sitten käytiin vielä kiinalaisessa syömässä, joten hyvä päivä! :-)

Ei tää yhteiselo täysin mukisematta oo sujunut nytkään, mutta oon alkanut pikku hiljaa hyväksymään että elämä ei oo ruusuilla tanssimista. ;-) Muun muassa eilettäin "sain" saunoa yksikseni kun S heittäytyi marttyyriksi erään riidan päätteeksi, eikä halunnut sitten lähteä saunomaan mun kanssa. Mut njah, olihan tuo yhtä rentouttavaa ihan yksinkin!

Kaipa oon ollu muutenkin paremmalla mielin (tai helpommin lepytettävissä) kun ollaan saatu näitä hankintojakin tehtyä, VIHDOIN jotain konkreettista valmistelua tulevan lapsemme eteen! Ei sillä että nauttisin todellakaan kuluttamisesta, itse asiassa oon vältellyt sitä viimeiseen tippaan, mutta onko muhun nyt iskenyt joku pesänrakennusvietti? Ehkäpä se on sit sitä.. :-D Oon muutenkin puunannut täällä kämppää ja laittanut viimeisetkin tavarat järjestykseen. Sen lisäksi vauvan vaatteita on pesty ja pian pesen lisää kun saadaan toi toinen lipasto pystyyn. Pinnasänkykin me ajateltiin koota? Eipä siitä kai haittaakaan oo vaikka joutuneehan se tuossa pari kuukautta tönöttämään ilman käyttäjäänsä.. Mutta onhan sitä mukava katsella ja totutella silmiä siihen. ;-) Se "vauvakuume" alkaa taas nostamaan päätään, mikä joskus alkuraskaudessa oli! Välillä se on tosiaan laantunut kun onhan tämä odotus kuitenkin melko pitkähkö ja vaihderikas. Kaipa se on vaan normaalia??

Ostokset! 313,90e köyhempänä...

Mietittiin kummiskin että säästettiin melkosesti kun hankittiin noi Ikeasta. Tai minä mietin. S vihaa Ikeaa, eikä ostaisi sieltä omasta tahdostaan mitään. :-D Pelkkään pinnasänkyynkin kun olisi voinut tuhlata vaikka sen 200e, joten siihen nähden 300e hintaan saatiin Ikeasta paljon. Pinnasängynkin käyttöikä on kummiskin sen verran lyhyt, että ei siihen mahdottomia kannata tuhlailla... Musta noi petivaatteet ym. oli myös ihan hyviä valintoja. Toki Lastentarvikkeessa pelkkään peitteeseen ois saanut sen 50e uppoomaan...

Taidanpa siirtyä sohvalle ja pian alkavan Putouksen pariin. Musta se sketsihahmokilpailu on ihan paras ja suosikkeina tänä vuonna ehdottomasti Samppa Linna ja Sanna Raipe Helminen! :-D Nautinnollista lauantai-iltaa <3

1 kommentti:

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)