maanantai 14. tammikuuta 2013

Rv 31+4 Tenttitulosta ja neuvolaa

Käväisinpäs aamusella neuvolassakin... Ei ihmeempiä, mutta pitää seurailla verenpainetta kun ollut koholla. Tiedän tasan että se johtuu jännityksestä, mutta seuraillaanpa sitten. Sf-mitta oli 29cm tällä hetkellä ja painoakin oli kilo tullut 2 viikossa. :-S Hemoglobiini oli edelliskerralla 133, joten se on lähtenyt todella nousuun vaikken ole edes monivitamiineja muistanut syödä! :-D Seukiksi ois sitten lääkärineuvola loppu kuusta.

Sain tänään kuulla farmakologian tenttitulokseni ja se oli 4 !! Siis mitä ihmettä, olen toooodella äimän käkenä. :-D Ilmeisesti kannatti lukea ihan rutosti.... Vois harkita seukki tentinkin kohdalla että lukis kunnolla. ;-)

S sai kasattua Ikea ostokset vkonloppuna ja pinniskin on paikallaan. 


Kotiinlähtövaatetuskin on jo valikoitu!<3

Olen tosiaan pessyt ja silittänyt kaikki vauvan vaatteet mitä tähän mennessä on kertynyt. Itse asiassa niitä ei edes ollut paljoa. :-( Tänään kävin sitten neuvolan jälkeen hakemassa Kappahlista vauvalle Newbie:n housut ja bodyn koossa 56, mitkä lähtevät sitten synnärille kotiintulovaatetukseksi. :-) Lisäksi kuvan Nipsu -sukat, harmaa neulospuku, nalle -lakki, nalle -puku ja omat tutit (jos tarvetta tulee). Aiotaan hankkia kaukaloon lämpöpussi niin ei tarvitse alkaa ostamaan toppapukua vauvalle. 

S:n äitikin teki eilettäin yllärivisiitin ja ovikello vaan soi. En yleensä pidä siitä että tullaan ilmoittamatta mitään, mutta onneksi sattui hyvään saumaan. S:n äiti on kyllä todella mukava ihmisenä, mutta me ei olla paljoa oltu tekemisissä, eikä kyllä juuri nähtykään raskausaikana. :-S Onhan se kuitenkin tuleva mummo ja varmaan pitäisi alkaa tutustumaan S:n puolen perheeseenkin paremmin...  Kovasti se mainoi että meillä oli hienot vaunut ja pinnasänky, hih. Halusi myös päästä pian lykkimään uusia vaunuja. :-)

S on tällä hetkellä iltavuorossa ja meillä nyt on mennyt suhteellisen hyvin edelleen. Toivottavasti tämä "hyvä kausi" jatkuu...2 kommenttia:

  1. Tutun näköinen pinnasänky, sf-mitta, painonnousu ja harmaa neulehaalari! Pitäisikin etsiä se jostain laatikosta, saman meinaan itse ottaa kotitulovaatteisiin :)

    VastaaPoista
  2. Samiksia! :-) Toi neulepuku oli kyllä ihana, ostin sen silloin aikanaan Kappahlista, nykyään sitä ei tämän kaupungin liikkeistä saisikaan enään..

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)