keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Rv 20+6

Nyt alkaa oikeasti jo jännitys hiipimään ultran suhteen. En ole eläissäni odottanut mitään näin malttamattomana. Huomenna poksuu myös viikot, TAAS! :-) Sanoinkuvailemattoman ihanaa nähdä pieni! Sitten viikonloppuna toivon mukaan voin jo mennä valikoiville vauvanvaateostoksille.<3

Viime yö vieähti töissä. Osasto oli kuoleman hiljainen! Melko tuskainen yö siis, mun vointin oli silti ihan okei. Jaksoin valvoa ja tuntui ihanalta kun vauva liikkui pitkin yötä auttaen mammaa jaksamaan. Ehkä paras tunne maailmassa lähteä aamuvuorolaisten tullessa kotia kohti! Aamuvuorot on SYVÄLTÄ, mut en kyllä koskaan vois tehdä hirveitä määriä yövuorojakaan... Mun äiti teki aikanaan monta vuotta putkeen vakiyökön hommia sairaanhoitajana, nykyään on kyllä vaihtanut takas kolmivuoroon. Mutta kyllä se valvominen alkoi näkyä sen voinnissa ja muistissa!

AINIIN! Samppa yllätti mut eilettäin sanomalla, että nyt lähdetään ostamaan se mun haluamani sohva Sotkasta! :-DD Se mies tuntuu olevan kans yllätyksiä täynnä välillä... Mut olin oikein tyytyväinen kun sain haluamani sohvan ja pojat kantoi sen saman tien uuteen kämppään. Sit käytiin hankkimassa vielä Askosta yks ryijymatto mitä olin kattellut! Mietin et S ei varmaan sitä haluu kun se oli niin kallis muutenkin (normi hinta 279e!) niin kappas, kassaneiti sanoi että keskiviikosta lähtien kyseiset matot saa hintaan 149e tarjouksen vuoksi, joten sillä hintaahan se lähti. Ai että olin onnellinen. :-D

Kuva Sotkan sivuilta.

Kuva Askon sivuilta.
Sohvan väri on harmaa ja se tosiaan mahtui sinne olkkariin, mutta näyttää isolta. Onneksi en suostunut siihen vielä isompaan sohvaan.... Maton väri on petroli ja se muistuttaa vähän turkoosimaisen tumman sinistä, mikä hohtaa kauniisti. Voin ottaa vaikka kuvia sitten kun muutetaan ja saadaan tavarat paikoilleen. :-)

Tulevan kämpän keittiöön tilasin Jotexilta jouluverhot ja tietysti jouluksi asiaan kuuluvat pussilakanat. ;-D

Kuva Jotexin sivuilta.

Kuva Jotexin sivuilta.
Olen suunnitellut laittavani kaikkea muutakin ihanaa "joulukrääsää" tänä vuonna, kuten uusia valoja ja koristeita. Ikeasta ostinkin edelliskäynnillä jouluisia tuoksukynttilöitä, punaisia vessan pyyhkeitä ja keittiöpyyhkeitä, sekä harmaan väriset punotut tabletit ruokapöydälle.Tänä vuonna mun joulumieltä ei nimittäin masenna mikään! Kaikki edellisjoulut ovat menneet kutakuinkin melko "njaah" -fiiliksellä ja se saa luvan loppua. Edellis jouluna oltiin S:n kanssa kaukomailla ja mun puolesta voi jäädä viimeiseksi kaukomaajouluksi! Kyllä mikään ei voita Suomen joulua!

Pitäs vissiin nousta tästä koomasta nyt ja alkaa tiskailemaan. Poden taas jotain ihme karjalanpiirakka & munavoi himotusta, joten pitäisi sekin tarve päästä sammuttamaan kaupan kautta. :-D Palataan huomenissa!


3 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi sohva! Mäkin haluisin uuden, mutta ei vitti ostaa kun koirat aina tekee vähän tuhojaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sohva ja vielä ihanempi alennus matosta :)

  Itsekin odotan joulua ekaa kertaa ikinä ja haluaisinkin jo päästä laittamaan kotia :) Ihania noi sun jotexin tilauksetkin. Huomaatko, kaikki on niiin ihanaa :D

  VastaaPoista
 3. OA: Itekään en ois kyseiseen päätynyt jos ois koiria.. :-D

  Noora: Meillä on sit samaa makua.;-) Saapa nähdä ettei tuu liikaa tonttuja jouluksi taloon tällä menolla.:-D Pitää hillitä shoppailuja..

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)