lauantai 27. lokakuuta 2012

Rv 20+2

Oon pikkuhiljaa pohtinut minkälaiset vaunut haluaisin mahdollisesti. Ja nettiselailujen perusteella ei kyllä saa oikein selkoa mitkä ovat hyvät ja mitkä huonot vaihtoehdot! Yhdistelmävaunut joka tapauksessa haluan, koska nehän ne kätevimmät ymmärtääkseni? Hintahaitari meillä nyt pitäisi olla alle 600e luokkaa. Joulun jälkeen aiotaan käydä vaunut ostamassa, mutta olis kiva jos tietäis jo ennen sitä vähän mitkä miellyttäis. Onko teillä hyviä vinkkejä ja ehdotuksia mihin kannattaa panostaa ja mihin ei? Mitä ominaisuuksia vaunuista on löydyttävä kivan ulkonäön lisäksi? ;-) Tällä hetkellä itse on miellyttänyt eniten Oran jovi air sekä Hartan topline S -merkkiset vaunut, mutta kokemuksia niistä en ole kuullut.

Voitte vaikka linkittää sivuja kommenttiboksiin vaunuista, arvostaisin suuresti! :-)4 kommenttia:

 1. Mä oon ajatellu hankkia just noi Oran Jovi Airit. Hyvä hinta-laatusuhde :)

  VastaaPoista
 2. Mä suosittelen kans Oran vaunuja! Meille tulis ne ellei oltais Emmaljungaan enemmän ihastuttu. En oo mitään negatiivista kuullut Oran vaunuista ikinä, ja mielestäni oli kivat työntää, kun käytiin liikkeessä niitä koittamassa muutamia viikkoja sitten.

  Hartanit ei ole oikeen mua itseä eikä miestä vakuuttanut. Kaikki mitä me ollaan nähty, oon ollut kauheen muovisen näkösiä ja huteria. Halpoja kopioita Teutonioista.. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä perintö-gessleinit (yhdistelmät), eikä niissä ole vieläkään mitään vikaa, vaikka ne on pian 10v vanhat ja ollut AINAKIN 5llä lapsella käytössä, eli kestää :D Kahdet sisärenkaat uusittiin tosin, mutta se oli halpa paikkaus.
  Vaunuissa on musta tärkeetä heittoaisa ja iso säilytyskori :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti kommenteista!:) Pitänee käydä Lastentarvikeliikkeessä vähän tiedustelemassa ja kokeilemassa. On noi vaunut kyllä todella arvokkaita kun miettii että 500e saa niihin uppoamaan keveästi! Huh.

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)