keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Rv 19+6

Eilen oli kiireinen päivä työharjoittelussa, osasto on täynnä työläitä potilaita! Työläillä tarkoitan tällä kertaa muistamattomia jotka soittavat kelloja ihan jatkuvasti, muutaman minuutin välein, eikä heillä ole mitään varsinaista avun tarvetta. Mulla ainakin tuntuu vatsassa ja selässä välillä pitkän osaston ravaaminen päästä päähän! Ja kun opiskelijat nyt vaan toimii "juoksupoikina". ;-(

Kuva: google

Juuri kun pääsin sitten iltapäivällä kotiin, niin isäni puolen mummo soitti, että hänen siskonsa on joutunut sairaalaan ja hänet on leikattu. Hän pyysi jos välittäisin hänelle kukkia heidän puolestaan ja kävisin tervehtimässä. Mummon siskolla on todettu jo seitsemäs syöpä, ja viimeisin syöpäkasvain leikattiin eilen suolistosta. Hän on 82-vuotias teräsmummo, heillä on kyllä todella sisukkaat geenit sanoisinko! Korvien väli pelaa kuin rasvattu, mutta syöpä on yrittänyt nujertaa Railan jo pitkään. Silloin kun kuultiin että syöpä oli levinnyt maksaan, mietittiin että nyt se on menoa mutta ei... Raila se on porskuttanut todella hyvä vointisena vuosi toisensa jälkeen eteenpäin. Hmm.

Menin sitten kirurgian osastolle illaksi. Olin viime keväänä kyseisellä osastolla harjoittelussa ja hoidin tuona aikana myös Railaa osastolla. Hän ilahtui kovin käynnistäni ja sainpa jopa kiitokseksi hänen virkkaamiaan pöytäliinoja mukaan. <3 Sopivat juuri jouluna pöytiin tummanpunaisen värin ansiosta.

 Kuva: google.

Vein Railalle kimpun ihania kuvankaltaisia neilikoita. :-) Kyllä kukat piristää aina!

Tänään mulla on vuorossa pitkä päivä luentosalissa. Meen sisätautien lääkäriluennoille sekä farmakologian luennoille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)